Sinem Gedik ve Mustafa Ceceli Arasındaki Son Durum!

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,186
Puanı
1,060
Mustafa Ceceli’nin, "Selin İmer'le olan fotoğraflarını basına sızdırdığı" suçlamasını yönelttiği eski eşi, sıkıntıdan 45 kiloya düştü.Mustafa Ceceli'nin eşi Sinem Ceceli'nin 'gizli aşk'tan haberi yoktu. İddiaya göre; bir gün eşinin cep telefonunda Selin İmer ile çekilmiş, basına da yansıyan fotoğrafı gördü.

Aslında bir süre daha boşanmayı düşünmeyen Mustafa Ceceli her şeyi anlattı. Sinem Ceceli "Derhal boşanıyoruz" dedi. Böylece ayrılığın faturası büyüdü.İddialara göre Selin İmerle evliliğini magazin gündeminde oluşan olumsuz havadan dolayı öne çeken Mustafa Ceceli bir müddet daha evliliği erteleyecekti ve Sinem Ceceliyle evli kalacaktı !

bosandigi-esi-mustafa-ceceli-nin-ihanetini-cep-9691727_7233_m.jpg

Bu konuda hakkında artık yorumsuz olmak lazım diye düşünüyorum neyin ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum

Seninki çok bozmuş ben 1 taneyi bulamazken 2 taneyi idare ediyormuş :( @DarkLeqenD

:DYukarıdada yazdığım gibi konunun iç yüzünü bilmiyoruz Mustafa cecelinin açıklamaya göre ocak ayında ayrı yaşama başlamış boşanma süreci başlamış Sinem hanımı tanımıyorum ama o bir anne resimleri böyle gösterirmi bilemiyorum sanmıyorum ben ya

Ceceli? yakışıklı? değil? ...
Değil tabi ki Mustafa sandal daha iyi :A @Çiğdem-

:DYukarıdada yazdığım gibi konunun iç yüzünü bilmiyoruz Mustafa cecelinin açıklamaya göre ocak ayında ayrı yaşama başlamış boşanma süreci başlamış Sinem hanımı tanımıyorum ama o bir anne resimleri böyle gösterirmi bilemiyorum sanmıyorum ben ya
Ben her zaman kadının yanındayımdır :A

Bence de Murat Boz- Aslı Enver çifti gibi uzadı yani :A
kendisinden soğutuyor şuan ceceli başka birşey yapmıyor :F

çıkar şarkına yeni klip olsun bitsin ayoll tarkan ve mustafa sandal niye megastarlar adamları magazinde göremezsin programlara bile çıkmıyorlar şarkıcı özel hayatını yansıtmıcak işini yapacak :A @EFE UYSAL @Bully

Ceceli >>> Sandal. :A
Noğ :A

kendisinden soğutuyor şuan ceceli başka birşey yapmıyor :F

çıkar şarkına yeni klip olsun bitsin ayoll tarkan ve mustafa sandal niye megastarlar adamları magazinde göremezsin programlara bile çıkmıyorlar şarkıcı özel hayatını yansıtmıcak işini yapacak :A @EFE UYSAL @Bully
Tarkanın yaptığı da kötü ama nerde bu adam en son cubba cubba heyyo diye bişi yaptı klip bile çıkarmadı :A

Sinemin yerinde olsaydım daha fazla şey alırdım Ceceliyi ortada bırakırdım o zaman Selin de kaçardı ohh sefam olsun :A

Gelsin de pop olsun bi ara sanat müziği gelcek diyorlardı :D

9 yıllık evli olacağım adam benden boşanacak bir oğlum var ben paraya tenezzül etmezdim ya beni böyle üzen adamdan beş kuruş istemezdim😉