eTV Çilek Dökümü 1. Bölüm - Yeni Dizi

Bu bir dizi değil öncelikle orada hem fikir olalım daha hikayemsi bir anlatım olmuş kötü değil ama iyi de değil. Yer yer çok karışık cümleler var ve yorucu bir anlatım seçmişsin bence.

Karakterlere gelirsek benle Çiğdemin bir arada olması zaten zorlamadan başka bir şey olamaz keza zaten gerçekten böyle bir durumun söz konusu olması trajikomik olurdu. :kiki:

Bir de ismiyle konusu arasında pek bağlantı kuramadım ama neyse ilk bölüm için fena değil ama puanım 10 değil :D
Zaten bunu belirttim ben arada kalan bi şey oldu :F Ama böyle yazarken daha mutlu oldum olayların içindeymişim gibi oldu hemen müdahalede bulunuyorum mesela :A

Çiğdemle neden beraber olduğunu henüz ben de çözemedim 2. bölümde bir tbt yapayım bari :D İsminin kahramanı @vadikızı :D Çilek dökcek hep inşallah :A

Zaten bunu belirttim ben arada kalan bi şey oldu :F Ama böyle yazarken daha mutlu oldum olayların içindeymişim gibi oldu hemen müdahalede bulunuyorum mesela :A

Çiğdemle neden beraber olduğunu henüz ben de çözemedim 2. bölümde bir tbt yapayım bari :D İsminin kahramanı @vadikızı :D Çilek dökcek hep inşallah :A

:F @denizz19 kurabiyemi görüyormusun beni ne hallere sokuyor allahtan kötü değil yedireceğim millete :F

:F @denizz19 kurabiyemi görüyormusun beni ne hallere sokuyor allahtan kötü değil yedireceğim millete :F
yayınlayamadığı için sürekli kendi dizisiyle ilgileniyor bir yorum yok yani televizyonda almıyor her halde
dizimedyada benim acilen bir yol bulmam lazım dizimedyayla ilgili aslında ben sahne eklerdimde malesef iki dizim var