Deniz Çakır, Meryem Uzerli ve Sanem Çelik İçin Ne Dedi?

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061
Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Deniz Çakır, bugün gerçekleştirdiği ropörtajda dizide rol aldığı arkadaşları Meryem Uzerli ve Sanem Çelik'le daha çok sahneleri olsun istediğini söyledi.

Aslında sanki "Kurtlar Vadisi"nin devamı olarak görülse de ondan çok bağımsız. Bizi ve seyirciyi şaşırtan yanı ev tarafının ve kadınlar dünyasının olması. Düşünsene bizim dizide ben varım, Sanem Çelik var, Meryem Uzerli var... Nasıl bir kadın hikayesi olmaz ki burada?

As kadınların buluşması nasıl bir sonuç doğurdu?

Valla ben biraz ev sahibi gibi hissediyorum ve hiç öyle egolarım olmadığı için onları çok güzel ağırlıyor gibiyim. Bir de çok tatlı ve yetenekli iki kadın geldi hayatımıza Allah'tan. Mümkün olduğunca birlikte sahnemiz olsun istiyorum, çok eğleniyoruz çünkü. Çok güzel denk geldi, Meryem'in oynadığı karakter aksiyon ve renk kattı. Sanem ilk girdiğinde karşı karşıya gibi olmuştuk ama hikaye öyle bir yere geldi ki biz şimdi yan yanayız. Ben iyi oyuncularla paslaşmayı çok seviyorum. Erkek takımı zaten iyiydi, şimdi kadın partnerlerim de çok iyi.

0x0-deniz-cakir-iliskilerde-mic-mic-yasayan-biri-asla-olmadim-1496478914848.jpg

Deniz Çakır'a bayılıyorum ben de, ne kadar mütevazi konuşmuş. :bhr: Sanem Çelik ve Meryem Uzerli de tatlı kadın zaten, anlaşmamaları olmazdı. :Z

ifotum her zamanki gibi asaletini konuşturmuş darısı @Çiğdem- in başına :)
Valla süper egosuz konuşmuş. :D
@Çiğdem- gör gör örnek al. Bizde seni böyle cinsini övdüğün günleri görür müyüz.:(
ifotum her zamanki gibi asaletini konuşturmuş darısı @Çiğdem- in başına :)
okuyun da kadın görün @Çiğdem- @Dosi ve @vadikızı bakın hiç kıskanmamış arkdaşlarını :bhr: siz olsanız saç saça baş başa kavga ederdiniz:A
Raci bey yine rolunu yazmış buda okumuş ayoll siz ne sanıyorsunuz :A :A :A

gerçek düşüncesi ohh sonunda gittiler de gerçek başrol kadın olarak tek kaldım diye içinden geçiriyordur meryemin parasınıda kıskandığına adım kadar eminim bu haberdeki sözleri racinin kağıta yazdığı repliklerdir :A :A :A @mrt-06 @Bully @cookies @sokak sanati @cookies

Raci bey yine rolunu yazmış buda okumuş ayoll siz ne sanıyorsunuz :A :A :A

gerçek düşüncesi ohh sonunda gittiler de gerçek başrol kadın olarak tek kaldım diye içinden geçiriyordur meryemin parasınıda kıskandığına adım kadar eminim bu haberdeki sözleri racinin kağıta yazdığı repliklerdir :A :A :A @mrt-06 @Bully @cookies @sokak sanati @cookies
Ben meryemin gittigini dusunmuyorum ama her bolum 20 dk falan oynayip 50 bini kazaniyor :A