Kanka senin AB'de ederin kaçsa ona göre geçeriz artık.Adı Efsane bomba gibi olacak AB grubunda geçecek misin bakalım
Kanka senin AB'de ederin kaçsa ona göre geçeriz artık.Adı Efsane bomba gibi olacak AB grubunda geçecek misin bakalım
varya iftara yetistiremezsem yemekleri yandim ben daha ne yapaym sana suan burada olmam ble sakincaliBen oluştururum ama iş sizde bitiyor.
Sen ne anlarsın ortam oluşturmaktan senin bildiğin tek ortam sanal ortamBen oluştururum ama iş sizde bitiyor.
5,50Kanka senin AB'de ederin kaçsa ona göre geçeriz artık.
Bu sahneden etkilenmek icin diziyi izlemene gerek yok normalde bu adam kötü birisi hic sevmem ama annesiyle bu konusmasi beni bile etkilediKardeşim hiç istemeyerek verdim, diziyi izlemediğim için etkilenmedim de haliyle.
Ama Cansu ile Beren'le falan gelirsen iyi vermeye çalışacam İlla ki beğendiğim sahnelerin çıkar
Yine başladın bilmece gibi konuşmaya neyse hayırlısı diyelim artık napalımben suan seni izliyorum. bir ara gözluk yersen belki anlamazsin sebebini ama yiyebilirsin duruma bakacam
bakalim tetikteyim bir konu hakkinda
45 dakikaya biter sanırım.varya iftara yetistiremezsem yemekleri yandim ben daha ne yapaym sana suan burada olmam ble sakincali
Birde virgül sonrasını tahmin etmiyor musun bitiyorum.Sen ne anlarsın ortam oluşturmaktan senin bildiğin tek ortam sanal ortam
5,50
Bu sahneden etkilenmek icin diziyi izlemene gerek yok normalde bu adam kötü birisi hic sevmem ama annesiyle bu konusmasi beni bile etkiledi
Sen de Ozan gibi her durumda gif kullanmaya başladın.
Belki ben de sana düsük vermisimdirBaşka sahnelerden etkilenirim inşallah aga, bu sahne bana bir şey hissettirmedi üzgünüm Yoksa sana düşük vermek ister miyim ben. ss
Güzel oluyor ara araSen de Ozan gibi her durumda gif kullanmaya başladın.
ok yani uyarayım dedimdeYine başladın bilmece gibi konuşmaya neyse hayırlısı diyelim artık napalım
iyi ozaman. 20 dakikam olur daha iftara45 dakikaya biter sanırım.