NASA İle Çalışan Şirket Sahibinden Şok İddia: Uzaylılar Aramızda!

bizde öyle değil herşeyi kız tarafı yapıyor hindistan geleneklerine uyuyoruz başlık parasınıda kız tarafı verecek evide kız tarafı geçindirecek :)
Seni çok merak ediyorum biliyormusun :)
Wattpadde bi hikaye vardı kızla cocuk internette tanisiyolardi çocuk eski sevgilisi öldüğü için kendisini eve kapatmisti ve hep evde kaliyordu ama aynı senin gibi eğlenceliydi biraz birikmisi vardi o parayla yemek soyluyodu arada eve temizlikci geliyodu falan :) @Çiğdem- gibiyd kiz da sonra o kız sayesinde cocuk evden cikiyordu :)

Seni çok merak ediyorum biliyormusun :)
Wattpadde bi hikaye vardı kızla cocuk internette tanisiyolardi çocuk eski sevgilisi öldüğü için kendisini eve kapatmisti ve hep evde kaliyordu ama aynı senin gibi eğlenceliydi biraz birikmisi vardi o parayla yemek soyluyodu arada eve temizlikci geliyodu falan :) @Çiğdem- gibiyd kiz da sonra o kız sayesinde cocuk evden cikiyordu :)
öyle çok matah bir tipim yokya:) biraz brad pitt biraz di caprio yakışıklılığı, birazda al paçino karizması ve araya serpiştirilmiş kemal sunal ruhunu canlandırsan kafanda direk ben olurum zaten :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking