Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü!

1228011_620x410.jpg

Atiker Konyaspor'dan geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklayan Aykut Kocaman'ın yeni adresi belli oldu!

Konyaspor'u Avrupa kupalarına götüren Aykut Kocaman, çarşamba günü de takıma Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandırmıştı. 52 yaşındaki teknik direktör Konyaspor ile yollarını ayırdı, takıma veda etti. Aykut Kocaman yeni adresini ise Hürriyet'e açıkladı. ''Fenerbahçe'de yarım kalan işlerim var. Olanları halletmeye geliyorum. Açıklama Galatasaray maçından sonra yapılacak.'' açıklamasına bulunan Aykut Kocaman, takımın yeni teknik direktörü olduğunu da bu açıklamalarıyla doğrulamış oldu.
Orijinal formatta oku

güzel bir haber her ne kadar son zamanlarda futbol ilgi alanımı terketmiş olsada yinede doğuştan bamyamız sarı lacivert :) yani aykut transferine sevindim sonuçta , yerli malı yurdun malı fener onu kullanmalı :)
kargaların titresin @sürgünüm fener geliyor :)

güzel bir haber her ne kadar son zamanlarda futbol ilgi alanımı terketmiş olsada yinede doğuştan bamyamız sarı lacivert :) yani aykut transferine sevindim sonuçta , yerli malı yurdun malı fener onu kullanmalı :)
kargaların titresin @sürgünüm fener geliyor :)
Fenerbahçenin adı değişiyor Kardeş Fenerbahçe Birliği Menemen-fenerbahçe birleşiyor @destere @Yiğitt

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun. Severim kendisini teknik direktör olarak.