NASA İle Çalışan Şirket Sahibinden Şok İddia: Uzaylılar Aramızda!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,902
Puanı
1,061
Yıllardır konuşulan "Uzaylılar aramızda" iddiasına önemli bir isimden destek geldi.CBC NEWS kanalının "60 Minutes" programına katılan Robert Bigelow :"Yıllardır Dünyalı olmayan varlık bulmak için milyonlar harcadım.Oysa onlar hep burdaydı" açıklamasında bulundu.
Bunun üzerine sunucunun "Bu açıklamalar yüzünden insanlar sizi deli sanabilir.Bundan korkmuyormusunuz?" sorusuna "Umrumda değil" cevabını verdi.

Bigelow Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) ile yıllardır çalışan "Bigelow Aerospace" şirketinin kurucusu ve sahibi milyoner iş adamı.

basliksiz-1jpgyCvqeUpG.jpg

Burda olduguna sonradan mı farkına varmış yoksa bi kanıt var mı? Burdaysa anlatsa ya nasıl bişeyler? (Farkına vardiği kanıtı bizede gösterse)

Bu açıklama beni tatmin etti. Aramızda uzaylıların olduğuna ikna oldum.

demekki @Çiğdem- küçüklükten beri böyle dop şeylere meraklı:) hayalinde bile öyle şeyler görüyormuş :) zaten büyüyüncede değişmemiş jensen favorisi kızın :)
Gerçekten gördün mü abla ya. :F
@Tolstoyevski yi bekliyoruz yoruma :A

inanabilirim mesela @Çiğdem- zavallı kız Karadenizin ıssız bi köyünde ufo görüp psikolojisini bozmustu ve o gün bugündür ufonun dışı kadar parlak vücütlu bi cocuk ariyor :F @xemrexxx @destere :A

Gerçekten gördün mü abla ya. :F
gördüm ayoll 5 yaşlarındayken sanırım 96 senesi o halimi sizede paylasmıstım cin gibi çocukmusum :F akşam olmuş balkonda oturuyorum gökyüzünden dönen birşey geçti tencere gibi birşey hayalimde hala döndüğü şekilde canlanıyor :F

annemlerde inanmadı ama ben gördüm o zamanlarda kanal d 'de uzaylı filmleri çok izliyorduk mevsimiydi sanırım uzaylıların :F :F :F @Yiğitt

Neden inanmayalım canım inandım tabi ki :A
Ekli dosyayı görüntüle 55641 Ekli dosyayı görüntüle 55642

Bu seriyi okusana :A

Ne ablası be teyze diyeceksiniz :A
Abartma aramızda o kadar yok. :A

gördüm ayoll 5 yaşlarındayken sanırım 96 senesi o halimi sizede paylasmıstım cin gibi çocukmusum :F akşam olmuş balkonda oturuyorum gökyüzünden dönen birşey geçti tencere gibi birşey hayalimde hala döndüğü şekilde canlanıyor :F

annemlerde inanmadı ama ben gördüm o zamanlarda kanal d 'de uzaylı filmleri çok izliyorduk mevsimiydi sanırım uzaylıların :F :F :F @Yiğitt
Anladım ablacım. :A @destere işin zor. :A

hhahah aa belkide fantastik dizilere buyüzden bukadar daldım ortaya birşeyler çıkaırırm diye :F s@destere ile evli olsak ışık kaçtığında gaz lambasıyla gelmez inş odaya gölgede koca kafasını uzaylı sanıp oklavayla kafasını yarabilirim :F :F :F @cookies

@destere

hhahah aa belkide fantastik dizilere buyüzden bukadar daldım ortaya birşeyler çıkaırırm diye :F s@destere ile evli olsak ışık kaçtığında gaz lambasıyla gelmez inş odaya gölgede koca kafasını uzaylı sanıp oklavayla kafasını yarabilirim :F :F :F @cookies

@destere
Siz de elektriklerin kesilmediği uber lüks sitelerde oturursunuz :A

@Çiğdem- e o attigim kitaptaki gibi bi cocuk gerekiyor hem uzaylı hem parlak :A

Çiğdem 2014te 27ydi sen hesap et iste :F
Çiko şuan 25 yaşında Alpercim uçtun yok 40 deseydin. :F

@destere
Türk Malı'nın eski bölümlerinde Erman süperman kostumü giyerdi Abiye kedi kız olurdu. Bence sizin evliliğiniz öyle olur. :F @xemrexxx @destere @sokak sanati

belki ufo falan değil harbiden tenceredir :)

önemli değil gerekirse havada tencere gibi döneriz:) sevdiğimiz için yapmayacağımız numara yoktur :)

@destere
biz evlenirsek söz veriyorum artık ışıklar kaçmayacak giresuncayı ebediyen terkedeceğiz :)normal türkçeye geçeceğiz hogatha :)