Cesur Güzel'de de Cesur'a kulaklık taktılar eve gönderdiler TOTAL'de artabilir birde vurulma olursa.Valla güzel bölüm oldu gözümü bir saniye alamadım ekrandan replikler sahneler şahaneydiCesur ve Güzeli totalde geçiyoruz zaten
![]()
Valla ev halkı olarak ekrana kitlendik muazzam bir bölümdü hem heyecanlı hem de draması harikaydı. Ali Kemal gerçeği de açığa çıktı bölüm bombaydı ya.@Çiğdem- @xemrexxx @Titanium @Aserat
Cevdet'in entrikasına bakın oha abi çıldırıyorum. 😱
Şu diziyi bırakıp ikinci sınıf töre dizisi izliyorsun ya zevksizlikte çığır açtın.@denizz19
Cevdet ali osman kurtulsun diyemi öyle yazmıs gerçekten oğlu değilmi
Hayır onu çok önceden yazmış tesadüf eseri buldu. Zaten vücudundaki yaradan oğulları olduğunu anladılar mektubu okuyunca inanmamıştı ki.Cevdet ali osman kurtulsun diyemi öyle yazmıs gerçekten oğlu değilmi![]()
bende olaydan sonra ayzdı sandım kurutlsun diye ama türk olmamasına sevindim o gıcığınHayır onu çok önceden yazmış tesadüf eseri buldu. Zaten vücudundaki yaradan oğulları olduğunu anladılar mektubu okuyunca inanmamıştı ki.![]()
Niye kiz bak ali kemal memelerini acti dün akşam
Ali kemalmiydi o ali osman diye hep yazıyorum nedense adı batsın ayollNiye kiz bak ali kemal memelerini acti dün akşam![]()
Sevmiyor musun dün vücut açmıştı.
7 yasında çocuk gibi çıkmıs kız@Çiğdem- için tehlikeli maddeler içeren görüntülerçikinella tansiyon ilacı al yatağına uzan öyle bak sonra bayılıp da kafanı çarpma bir yere
@destere @Aserat @cookies @vadikızı @Dosi @gizem ak @mrt-06 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 55649 Ekli dosyayı görüntüle 55650 Ekli dosyayı görüntüle 55651 Ekli dosyayı görüntüle 55652
senin gibi kart mı çıkacaktı
hhaha aa sus bee inş idam edilirsenin gibi kart mı çıkacaktı![]()
öyle bir şey olursa seni de banlatıcazhhaha aa sus bee inş idam edilir![]()
![]()
![]()
Gayet de tatlı çıkmışlar ekranlardaki en sempatik çift.
Tamam işte çocuk gibi ayollGayet de tatlı çıkmışlar ekranlardaki en sempatik çift.![]()
Dananın kuyruğu ciddi manada kopacak.31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali):
https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin/fragmanlar/vatanim-sensin-31-bolum-fragmani
Yine efsane ötesi bir bölüm geliyor.
@xemrexxx @Çiğdem- @mesmeso61 @mrt-06 @batuhankaralar