Patates diyor zaten ona İlhanın fanları @BullyÇok konuşmasın o patates kafa birisi kızartma yapar görür ramazanda çok konusmasın
@EFE UYSAL
Patates diyor zaten ona İlhanın fanları @BullyÇok konuşmasın o patates kafa birisi kızartma yapar görür ramazanda çok konusmasın
@EFE UYSAL
Aynen halk gibi Musti'nin gönlü de Adem'den yanaydımustim neyi belirtti ayoll eğer seçim hakkım gerçekten bende olsaydı adem seni 1.yapardım dedi üstü kapalı @Bully
acuna şarkı yazdı diye acun şampiyon yapalım dedi işte hileci herif mustimin nekadar rahatsız olduğu zaten ortadaydı ama şutlandı yağcı havuç
Algılarıyla İlhan'ın final görmesini engelleyecek Hakan reyiz @Çiğdem-Patates diyor zaten ona İlhanın fanları @Bully
Patates diyor zaten ona İlhanın fanları @Bully
hhahah aa şimdi gerçek ilhancımı olmus oldum benAynen halk gibi Musti'nin gönlü de Adem'den yanaydı
Neyse ki halkın sms'leri Furkan ve Acun'a bir balyoz gibi indi
Algılarıyla İlhan'ın final görmesini engelleyecek Hakan reyiz @Çiğdem-
Semih'e de aynısını yaptı son anda şutlandı, Hakan'ın gücünü kimse hafife alsın
Tüm fırsatta Sabriyeyi potaya attılar bakma sen önceki hafta Sabriyeyi koruyormuş gibi davrandıklarına o haftada potadaki rakipleri belliydi nasılsa gitmeyeceklerini bildikleri için Sabriyeyi yazmadılar yoksa Sabriyeyi düşündükleri için değildi,işin özü Kendilerini Boşuna dürüstlük abidesi olarak gösterdilerNeymiş isim yazarken onlara danışacaklarmış yok ya Siz zamanında Adem'le Sabriye'yi ne potalara koydunuz, kuyruğunuza basılınca mı acıdı
Pilav dörtlüsünden birini şutladık harika oldu
Sen de Furkan'a gıcık oluyordun zaten sevinmişsindir
Semih Kıbrısa gitti Hakan gidemez demiştiAynen halk gibi Musti'nin gönlü de Adem'den yanaydı
Katılıyorum. Bu ne kepazeliktir böyle?Eleyenin Sabriye oluşu daha vahim
İki defa finali bile göremeden elenen adamın yapacağı algı tutmazAynen halk gibi Musti'nin gönlü de Adem'den yanaydı
Sms oylaması olsa Hakan normal sezonda şampiyondu Zaten o elendikten sonraki sezon sms sistemi geldi, Survivor'a sms'i getiren kişidir kendisi, herkes akıllı olacakİki defa finali bile göremeden elenen adamın yapacağı algı tutmaz
Melun yine eski sinir haline geri dönüyorSms oylaması olsa Hakan normal sezonda şampiyondu Zaten o elendikten sonraki sezon sms sistemi geldi, Survivor'a sms'i getiren kişidir kendisi, herkes akıllı olacak
Senin Semih'i yedi çatla Bu sezonki final tahmini çıkınca da görüşürüz