2.turda dahada seçtiklerine oy atmayacam ayoll nanköryine olmamış @Forumdash ın starboyuna oy atmaman lazımdı
2.turda dahada seçtiklerine oy atmayacam ayoll nanköryine olmamış @Forumdash ın starboyuna oy atmaman lazımdı
biraz tombulcana ama olsun ilerde çeker bence su toplamıştırDemi kadar ağır yükü kaldıramam Az zayıflasın o
ama hep bir eksik hep bir eksik bir türlü tam verdiğim listeye uymuyorsun hogatha2.turda dahada seçtiklerine oy atmayacam ayoll nankör
hhahah aa oldu olacak benim yerimede seçim hakkın olsun ayoll @Harunnn60 çift oy hakkı verir sanabiraz tombulcana ama olsun ilerde çeker bence su toplamıştır
ama hep bir eksik hep bir eksik bir türlü tam verdiğim listeye uymuyorsun hogatha
tamam ben razıyımhhahah aa oldu olacak benim yerimede seçim hakkın olsun ayoll @Harunnn60 çift oy hakkı verir sana
Oldu panpişim başka isteğintamam ben razıyım
dur lady gaga ya seslenelim @Harunnn60 bundan sonra @Çiğdem- le @sokak sanati yerinede ben oy kullanacağım seçmesini bilmiyorlar bana devrettiler haklarını yani her oylamada üç kez oy verme hakkı tanımalısın bana
tamam ben razıyım
dur lady gaga ya seslenelim @Harunnn60 bundan sonra @Çiğdem- le @sokak sanati yerinede ben oy kullanacağım seçmesini bilmiyorlar bana devrettiler haklarını yani her oylamada üç kez oy verme hakkı tanımalısın bana
şimdilik bu kadar yeterli bundan sonrada richter ölçeğine göre başka bir emir şiddetinde ricamız olursa anında ulaştırırız hiç merak etmeOldu panpişim başka isteğin
tamam ben razıyım
Harun zaten sana torpil geçmemi çekemiyor ayoll senin oy hakkını alırsa görürsünOldu panpişim başka isteğin
dur daha oraya sıra gelmediSenin oy hakkını almamız söz konusuyken iyice pişkinlik yaptın. Dizi savaşları konusuna baktınız mı @Çiğdem- @Harunnn60
@Çiğdem-şimdilik bu kadar yeterli bundan sonrada richter ölçeğine göre başka bir emir şiddetinde ricamız olursa anında ulaştırırız hiç merak etme
imkansız bişey dediğin hatta ilerleyen günlerde ondan sunuculuk yetkilerinide alacağım tümden yarışmaya el koymayı düşünüyorum beceremiyor bu işiHarun zaten sana torpil geçmemi çekemiyor ayoll senin oy hakkını alırsa görürsün
Hep sen şımartıyorsun bunu.Harun zaten sana torpil geçmemi çekemiyor ayoll senin oy hakkını alırsa görürsün
la gül gibi konunun içine etmişsin bu pişmiş kelleyi hemen sil bence
dur daha oraya sıra gelmedi
tabiki şımartır ben onun ilk göz ağrısıyım beşik kertmesiyiz @Çiğdem- le zamanında kertmişler biziHep sen şımartıyorsun bunu.
Çok şey istiyorsun destere..la gül gibi konunun içine etmişsin bu pişmiş kelleyi hemen sil bence
hogathaya kıyamam bende girişirim ama asla şiddet girişimi olmaz buSeni etiketledim galiba bi bakarsın. Necla'yı Çiğdem olarak düşün. Ağız burun giriyorsun. Efsane bir sahne.
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler yani sen daha çok kararmadan bana ultra yetkiler verip konudan çekilebilirsin lady gagaÇok şey istiyorsun destere..
hogathaya kıyamam bende girişirim ama asla şiddet girişimi olmaz bu
zaten zamane kaynanaları namısız oluyor kaynana dediğin geline kızsa da oğluna oklavayla girişmeli ana dediğinse hep damadı ezmeli kızına toz kondurtmamalı ben hep dişilerden yanayımdır hayat felsefemi bu şekilde kurdumHayriye annem hiç gözünün yaşına bakmıyor
zaten zamane kaynanaları namısız oluyor kaynana dediğin geline kızsa da oğluna oklavayla girişmeli ana dediğinse hep damadı ezmeli kızına toz kondurtmamalı ben hep dişilerden yanayımdır hayat felsefemi bu şekilde kurdum