23 Temmuz 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Son düzenleme:
''Ne izleyecez la bu sıcakta?''

Şanslı Masa'ya baktım. Dondurmam Gaymak'ın en ön sırada olması garip.

Yorumlarım :

Dondurmam Gaymak çok yayınlanmasına rağmen çok iyi gitmiş ve her iki grupta da 1. olmuş.
Şanslı Masa kanalının yüzünü güldürmüş. Yazın gerçekten çok iyi başarıyor Şanslı Masa.
Kızım Nerede ? Totalde iyi gitmiş. A/B de biraz daha iyi gidebilirdi.
Nuri A/B de ilk 10'a girmiş ama hala yetersiz.
ATV'de ki Robinson Aile'si çok kötü gitmiş.
Star'da yayınlanan Akıllı Ol adlı yabancı sinema A/B de ilk 10'a girse de çok kötü gitmiş.
SBT'ye göre TRT 1'de yayınlanan Kibar Feyza çok iyi gitmiş.
Pasaport çok gerilerde kalmış.
Tabu yarışı çok gerilerden takip etmiş.
Şefkat Tepe'nin tekrarı da çok kötü gitmiş.

Şanslı Masa eskisi gibi rağbet görmüyor artık. Kendini tekrar etmeye başladı doğal olarak. Yeni yayın döneminde işleri zor olacak...

Şanslı Masa eskisi gibi rağbet görmüyor artık. Kendini tekrar etmeye başladı doğal olarak. Yeni yayın döneminde işleri zor olacak...

Ozan haklı beyler. Bu sezon Kanıt ve özellikle Akasya Durağı çok iyi işler çıkardı. Kışın en azından 3-4 hafta yerleri sağlam olacaktır. :)

bu high school musical izleyen ergenlerde var demek

Adam ergen ya... Neyse, eğer forumda High School Musical izleyen varsa ortaya çıksın. Kim izliyor bilmiyorum. Fazlasıyla saçma bir film. 8-9 yaş arası. :D

Ozan haklı beyler. Bu sezon Kanıt ve özellikle Akasya Durağı çok iyi işler çıkardı. Kışın en azından 3-4 hafta yerleri sağlam olacaktır. :)

Adam ergen ya... Neyse, eğer forumda High School Musical izleyen varsa ortaya çıksın. Kim izliyor bilmiyorum. Fazlasıyla saçma bir film. 8-9 yaş arası. :D
zap yaparken ne zaman foxa gelsem hep şarkı sölüyorlar:D[/FONT]