helena yı @Dosi seçecekAynen.Helenanın şarkısını seçmediniz bu arada hala.
![]()
harika klipler varmış sen pis pis klipleri buraya koyuyorsun kınıyoruz seni lady gaag
helena yı @Dosi seçecekAynen.Helenanın şarkısını seçmediniz bu arada hala.
![]()
Ramazanda kapalıyızhelena yı @Dosi seçecek
harika klipler varmış sen pis pis klipleri buraya koyuyorsun kınıyoruz seni lady gaagmesela sia bu kliple yarışsaydı olmazmıydı hem sia nın bu şarkısıda harikadır şarkıyı koymuşsun ama klip yanlış
ramazandan öncede bir halta yaramıyordunRamazanda kapalıyız![]()
helena yı @Dosi seçecek
harika klipler varmış sen pis pis klipleri buraya koyuyorsun kınıyoruz seni lady gaagmesela sia bu kliple yarışsaydı olmazmıydı hem sia nın bu şarkısıda harikadır şarkıyı koymuşsun ama klip yanlış
bugun anketteki tüm sarkilar ve bildirimdeki videolar enerjimi aldıRamazanda kapalıyız![]()
Yarın sonbugun anketteki tüm sarkilar ve bildirimdeki videolar enerjimi aldıHelanayi unuttum
Yarinda enerjimi ona harcarim
![]()
bir şarkı seçecen kırk dereden su getirdin dosi sana görev verene lanet olsunbugun anketteki tüm sarkilar ve bildirimdeki videolar enerjimi aldıHelanayi unuttum
Yarinda enerjimi ona harcarim
![]()
ya daha 2 saat önce iftar açtım şuan ölü gibiyimbir şarkı seçecen kırk dereden su getirdin dosi sana görev verene lanet olsun![]()
benim önerdiğim klipleri gece izle bundan sonra, ve gece klip seçya daha 2 saat önce iftar açtım şuan ölü gibiyim2 saat sonrada sahur bitecek ve zor acikirim. bu gidişle iftar yemegim sahir yemegim olacak.
gündüz baya is yaptim. yarin rahatim bakarim şarki 😉
Bir günde bana çalışsanJennifer
Sia
Rihanna
Ariana
gruplar bitti galiba jenniferi seçmemesine rağmen @sokak sanati ben yine arianasını seçtim
![]()
![]()
@Harunnn60 @destere
Gaga yı dedimya cnm diğerlerinin hatrına seçtiklerimi normaldede seçebilirdim ama gagayı hatrın olmasa asla yanı seninki daha değerli olduBir günde bana çalışsan![]()
ariananın side to side ı var@destere burda var mı kimse![]()
LP yi niye yazmadın hogatha kınıyorum seniJennifer
Sia
Rihanna
Ariana
gruplar bitti galiba jenniferi seçmemesine rağmen @sokak sanati ben yine arianasını seçtim
![]()
![]()
@Harunnn60 @destere
bana yarım çalışmışBir günde bana çalışsan![]()
lp ne ayoll bu grupta hiç eski emsajalra bakmadımariananın side to side ı varbirde LP yi unutma yeterli diğerlerinde kafana göre takılabilirsin
![]()
LP yi niye yazmadın hogatha kınıyorum seni
bana yarım çalışmışLP yi yazmamış oysa kırk defa etiketledim lp yi unutmayın diye
![]()
LP ney nedir ya bu grupta arianadan sonraki en güzel şarkı lp ye ait nasıl gözünden kaçtılp ne ayoll bu grupta hiç eski emsajalra bakmadım@Harunnn60
ama diğer ecünnülerine kullandıma say cnm![]()
Hhaha aa bu grupta biraz ezbere seçtim bildiğim kişiler bildiğim şarkılar oluncaLP ney nedir ya bu grupta arianadan sonraki en güzel şarkı lp ye ait nasıl gözünden kaçtı
bu arada lp lezosfermi nedir tam anlayamadım @Forumdash? klibinde hep bir kız varoysa kendiside kız kızkıza napıyorlar acaba
![]()
gerçi @Harunnn60 un hainliği var bu gruba kalitelileri doldurmuş ne yaaprsan yap kaliteli beşliden biri boşta kalıyorHhaha aa bu grupta biraz ezbere seçtim bildiğim kişiler bildiğim şarkılar olunca![]()
luciferi yorumladım hadi ben sahura kaçıyorum cnmgerçi @Harunnn60 un hainliği var bu gruba kalitelileri doldurmuş ne yaaprsan yap kaliteli beşliden biri boşta kalıyor
@turkuazz ı yakaladım sonundaturkuazz LP yi ve side to side ı unutma
B grubundada imany e oy atmayı unutmayasın sakın (mümkünse jamalayada oy verme
)
afiyet olsun diyelimluciferi yorumladım hadi ben sahura kaçıyorum cnm![]()
Lez tabiki de her klipte bir kıza sarılcak değildir,LP ney nedir ya bu grupta arianadan sonraki en güzel şarkı lp ye ait nasıl gözünden kaçtı
bu arada lp lezosfermi nedir tam anlayamadım @Forumdash? klibinde hep bir kız varoysa kendiside kız? kızkıza napıyorlar acaba
![]()