Dizinin finali ne zaman bir bilginiz var mı?
Maalesef yok.Dizinin finali ne zaman bir bilginiz var mı?
Kuruttun konuyu.ssDiziyi izlemeye başladım herkes kaçtıÖldünüz mü yorum yapsanıza heey
![]()
HamiltonınBu Vasili bu kadar akıllı değildi. Bu plan başka birinin işine benziyor.
Şaka yapıyorsun😱Vasili önümüzdeki bölüm sizlere ömür gibi, ya da Cevdet açığa çıkıp sezon finalinde resmen Türk saflarına katılacak
Bu arada sezon finalinde Atatürk ve Latife hanımın hikayeye dahil olacağını öğrendim gelecek sezon bambaşka bir hikaye görebiliriz![]()
Şuanda 1919'u işliyorsak 2-3 yıllık bir zaman atlamasında zaten Atatürk İzmir'e gelecekŞaka yapıyorsun😱
izmir kurtulduğunda biter zatenŞuanda 1919'u işliyorsak 2-3 yıllık bir zaman atlamasında zaten Atatürk İzmir'e gelecek![]()
![]()
Ya onu biliyorum da bu kadar erken gelmez diyordum.Şuanda 1919'u işliyorsak 2-3 yıllık bir zaman atlamasında zaten Atatürk İzmir'e gelecek![]()
![]()
Şu an 1920 veya 1921'deyiz bu gidişle gelecek hafta da gelebilir.Şuanda 1919'u işliyorsak 2-3 yıllık bir zaman atlamasında zaten Atatürk İzmir'e gelecek![]()
![]()
Dizide heyecan varya artık nirvanada.30. Bölüm Fragmanı:
30. Bölüm Fragmanı - 2:
https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin/fragmanlar/vatanim-sensin-30-bolum-fragmani-2
@xemrexxx @Çiğdem- @mesmeso61 @batuhankaralar