- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Zeki adamızdır vesselam
Rica ederim inşallah birlikte finale çıkarız
Zeki adamızdır vesselam
Kumpasın böylesi. Geçmiş olsun kader ortağım. Elenme haftalarımız bir olmasa da elenme şekillerimiz aynı.Bak gördün mü @DarkLeqenD akın akın gelmeye başladılar, bundan sonra hep böyle oylar gelecek
Çakal @Bully biliyor benim oyuSize diyordu bakalım @MasacRE-nasıl oylamıs onda sıra @Bully @Tolstoyevski
E avatarın hakkını vermek lazım tabii, yaşasın kötülükAvatarıyla ne kadar da uyumlu bir insan.
Bu arada bu sezon ilk ve son olarak Erkin Koray klipli geldi, hatta Albüm yarışmasında bile hiç kliple gelmemişti. Gereksiz bir bilgi oldu ama olsun.
niye gereksiz bilgi olsun çalısmalarını takdir ediyoruzÇakal @Bully biliyor benim oyu
Kendi aramızdaki oylamalardan en karlı @Tolstoyevski çıktı sonra @Bully en sonda da ben kaldım Tabi temiz ve dürüst oylama yapınca bu çakalların arasında sona düştük
Erkin beye çalışmışız ikimiz de
Beter ol inşallah elenip gidersinKendi aramızdaki oylamalardan en karlı @Tolstoyevski çıktı sonra @Bully en sonda da ben kaldım Tabi temiz ve dürüst oylama yapınca bu çakalların arasında sona düştük
Senden de aynısını beklerdim helal etmiyorum verdiğim oyu@MasacRE- Mahçup olduk ama diyecek söz bulamadım yutkundum, teşekkürler
Muhteşem oylar@EFE UYSAL oyları
1)Feridun Düzağaç - FD
2)Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zaman Ki
3)Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var
Seni şuan şaşkınlıkla izliyorum. 😱 Seni değil de entrikalarını. 😱Erkin beye çalışmışız ikimiz de
Neyse ki bu oyu tahmin edip hamlemi yapmıştım
Beter ol inşallah elenip gidersin
Kulakların çınlıyor mu la Şu an çok fena sövüyorum sana, içimden geçenleri buraya yazsam ömür boyu ban yerim, sen de arkamdan kına yakarsın artıkMuhteşem oylar