Sihirli Hayatlarda Gelin kaynana büyüsü istanbuldaki bu büyü sadece evlileri etkilemez sevgilileri erkekler annesiyle tanışırken öyle sıkıntılar çıkar Çiğdem sakın tanıştırmayın gelin kaynana sihri bu yok artık Periliçe bile etkilenmiştir bunu yapan periler heyeti başkanın annesi yapmıştır dodo budefa planı iyi yapmış bu planı ortalık karıştı Yağmur bu iş boşanmaya kadar gidebilir çünkü oğluna düşkün Melekle konuşan vişne ortalığın karışması
ve bu sihir nasıl bozulacak kaynanalar pek övmezler Arda mehmet bu durumdadamı
Bulduğun kız bumu sen koskoca asilsin nasıl böyle birisiyle çıkarsın bir dakika vişne burda bir dakika saldıracaklar gibi hissediyorum alara başkomiser gördüm polis tutuklusunuz gel bakıyım vişne gördünmü kahraman kesin kendisi uydurmuştur.
bune böyle gelin kaynana sihri yok artık Betüşünkini bozalım bir sıkıntı çıkmasın bune böyle periler dünyasına giden vişne bir iksir hazırlar betüşü düşünür ve suyu içer vişne olanları unutturur dodo oyun kurdu ama sağol vişne bu gelin kaynana sihrini perilerde böyle bozuluyor perilerinki bozuldu periliçeye bu sihir Dodo ve periler heyeti başkanının annesinin işi onun derdi evlendirmek muzafferle
@Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı
ve bu sihir nasıl bozulacak kaynanalar pek övmezler Arda mehmet bu durumdadamı
Bulduğun kız bumu sen koskoca asilsin nasıl böyle birisiyle çıkarsın bir dakika vişne burda bir dakika saldıracaklar gibi hissediyorum alara başkomiser gördüm polis tutuklusunuz gel bakıyım vişne gördünmü kahraman kesin kendisi uydurmuştur.
bune böyle gelin kaynana sihri yok artık Betüşünkini bozalım bir sıkıntı çıkmasın bune böyle periler dünyasına giden vişne bir iksir hazırlar betüşü düşünür ve suyu içer vişne olanları unutturur dodo oyun kurdu ama sağol vişne bu gelin kaynana sihrini perilerde böyle bozuluyor perilerinki bozuldu periliçeye bu sihir Dodo ve periler heyeti başkanının annesinin işi onun derdi evlendirmek muzafferle
@Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı