Biraz daha performansı iyi olsaydı baya ileri gidebilirdi ama atışları çok kötüydüAynen ya survi volkan üçü halay bile çekmiş yaaAnıl kesin katılır çağırırsa Acun öyle yaşamayı seven bir adam ya
Biraz daha performansı iyi olsaydı baya ileri gidebilirdi ama atışları çok kötüydüAynen ya survi volkan üçü halay bile çekmiş yaaAnıl kesin katılır çağırırsa Acun öyle yaşamayı seven bir adam ya
Biraz daha performansı iyi olsaydı baya ileri gidebilirdi ama atışları çok kötüydü![]()
Sabriye de çok şanslı Anıl çok bahstsızEvet kendide dedi zaten atışlarda iyi değildim ama parkurda hızlıydım diye
Sabriye de çok şanslı Anıl çok bahstsız![]()
Bende bilmiyorum ünlüleri çekemiyorlar işte bu gönüllülerEvet ya aynen he Efe bu Gönüllüler Ünlülerin neden bilerek dokunmazlığı kaybettiğini düşünmüşler onu anlamadım ben karşı takımdan göndermeyi ister Ünlüler neden kaybetmek istesinler ki
Bende bilmiyorum ünlüleri çekemiyorlar işte bu gönüllüler
Bugünün ilk raundu Adem fragmandan gördüğüm kadarıyla 3 kere garanti oynuyor inş bütün sayılarını alır
Oyun başlıyor![]()
Adem Ogeday'ı gömdüBoğa Gorili gömdü 1-0 önde başladık![]()
Fragmanda en az 3 oyun garanti oynuyordu 3te 3 ve daha fazlası hadi inşAdem Ogeday'ı gömdü![]()
Ulan yanlış yere yazmışım buraya yazcağıma reyting sonuçları konusuna yazmışım hahaAdem Ogeday'ı gömdü![]()
Fragmanda en az 3 oyun garanti oynuyordu 3te 3 ve daha fazlası hadi inş![]()
Ulan yanlış yere yazmışım buraya yazcağıma reyting sonuçları konusuna yazmışım haha![]()
İletişim ödülü işte aileBugünden itibaren seriye bağlayacak inşallah artık swordsman
Haydi İlhan
Ödül neydi bu arada kanka![]()