Survivor 2017 - 99. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,880
Puanı
1,050
DAf0FREXoAAX13h.jpg

Tv8'in ve ekranların rekortmen yarışması Survivor 2017 99. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

Yarışmada bu akşam iletişim oyunu oynanacak. Adaya Adem, İlhan, Volkan ve Ogeday arasından biri veda edecek, herşey ada konseyinde netleşecek.

Survivor 2017 heyecanlı, bol kaoslu ve eğlenceli bölümüyle bu akşam 20:00'de Tv8'de.

@Bully @Dosi @vadikızı @papuleoo @turkuazz @MayısKralı @mesmeso61 @HachiKo @Doğu @BesaleT

Bundan sonra gönüllülerde Gökhan ünlülerde Furkan ya da Serhat gider :A:A

Serhat gitmez bence Ünlülerde benim aklımdaki isim Sabriye Gönüllerde de bencede Gökhan bugün panoramada Anıl vardı Efe survi de getirmiş bende kimse bu survi orda
yapmış ya ben hiç görmemiştim ya:F

Serhat gitmez bence Ünlülerde benim aklımdaki isim Sabriye Gönüllerde de bencede Gökhan bugün panoramada Anıl vardı Efe survi de getirmiş bende kimse bu survi orda
yapmış ya ben hiç görmemiştim ya:F
O zaman çok bakmamıştın görmemişsindir Surviye instagram hesabıda açmışlar programın sonunu gördüm :A:A

O zaman çok bakmamıştın görmemişsindir Surviye instagram hesabıda açmışlar programın sonunu gördüm :A:A

:FKnuşuyorlardı açmışlarmı yaa allahımm ama çok güzel yapmış Anıl evet çok bakamadığımdan görmemiştim ben ama Survi diye duyuyordum neyse bu diyordum bir hayvana falan taktı sanıyorum bende bugün programda anladım ya:F

:FKnuşuyorlardı açmışlarmı yaa allahımm ama çok güzel yapmış Anıl evet çok bakamadığımdan görmemiştim ben ama Survi diye duyuyordum neyse bu diyordum bir hayvana falan taktı sanıyorum bende bugün programda anladım ya:F
Adadan bulduğu tahtalar ile yapmıştır :A:F Gökhan Anıldan önce gitmeliydi.sss

Adadan bulduğu tahtalar ile yapmıştır :A:F Gökhan Anıldan önce gitmeliydi.sss

:FEvet orda bulduklarından yapmış Uçağa almıyorlarmış zorla aldırdım biraz yalvardım biraz şirinlik yaptım diyo ordan malzeme bile getirmiş çürüme olduğunda tekrar yapmak için Anıl kalmalı idi bencede Gökhan iyi ama çok iyi değil ya

:FEvet orda bulduklarından yapmış Uçağa almıyorlarmış zorla aldırdım biraz yalvardım biraz şirinlik yaptım diyo ordan malzeme bile getirmiş çürüme olduğunda tekrar yapmak için Anıl kalmalı idi bencede Gökhan iyi ama çok iyi değil ya
Anıl psikopat manyak kafayı yemişin teki bence :A:A:A

Anıl psikopat manyak kafayı yemişin teki bence :A:A:A

:FYok ya bence öyle değil biliyormusun 11 yıl boyunca Survivor gelmek istemiş işlerinden dolayı katılamamış patronu izin vermemiş filan birde yeni evliymiş o zamanlar eşi istemiyormuş katılmasını sonra beni tanıyınca evlilik oturunca eşimde izin verdi dedi

:FYok ya bence öyle değil biliyormusun 11 yıl boyunca Survivor gelmek istemiş işlerinden dolayı katılamamış patronu izin vermemiş filan birde yeni evliymiş o zamanlar eşi istemiyormuş katılmasını sonra beni tanıyınca evlilik oturunca eşimde izin verdi dedi
Adanın renklerinden biriydi keşke elenmeseydi :A:A Seneye All Starda olabilir :A:A