Az önce Macideye 18 e girince buraya yerleşirim dedi şimdi dedeye birkaç gün sonra 19 olacağım dediBencede hareket yapan oymuş yaw
Az önce Macideye 18 e girince buraya yerleşirim dedi şimdi dedeye birkaç gün sonra 19 olacağım dediBencede hareket yapan oymuş yaw
Az önce Macideye 18 e girince buraya yerleşirim dedi şimdi dedeye birkaç gün sonra 19 olacağım dedi![]()
Reklam arası Hangimiz Sevmedik Finali açtımAynen yaa bende onu yazmaya gelmiştim Zehrana ne diyon evlilik programını anlatıyor Güneye
Reklam arası Hangimiz Sevmedik Finali açtımYazık erken bitti.
şu Zehra ne fena kadın ya![]()
Aynen Güneye evlilik programlarını anlatıyordu gördünmü![]()
Gördüm gördüm çocuk sorduğuna pişman oldu![]()
Bu bölüm eğlenceye dayalı olmuş. Yarın ben çok iyi Reyting beklemiyorum ama AB grubunda yükselebilir azıcık.![]()
Orada sıkıntı yok ama genel olarak sıkıntı bu bölüm çok durgun hep diyaloglar üzerine geçti.Dede konusunu Merale yazmakla hiç iyi etmemişler![]()
Orada sıkıntı yok ama genel olarak sıkıntı bu bölüm çok durgun hep diyaloglar üzerine geçti.![]()
Yok aslında bölüm kötü değil de durgunBencede ilk kez bir bölümünü beğenmiyorum Deniz![]()
Bu bölüm eğlenceye dayalı olmuş. Yarın ben çok iyi Reyting beklemiyorum ama AB grubunda yükselebilir azıcık.![]()
Yeni karakterler girecek diziye haberler var bakalımKemalsiz aksiyon olmuyor alışacağız![]()
Kız kaç tane Macide varHangi Macideo zaman bir sezon daha mı devam edecek dizi
Kız kaç tane Macide varyani devam edecek diye biliyorum ben
bitecek olsa haber çıkardı
![]()
Kız yeni geldi ya Deniz Uğur işteBeynim durdu Macide kimdi yaa
Kız yeni geldi ya Deniz Uğur işte![]()