Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç sahneye çıkmaktan utanır mısın? Vs binlerce kişi seni izlicek hayranların şarkıcısın :A
hhahah aa vlla çok şeyde kendime güvenirim ama sesim çok iddialı değil yinede bu devirde kendine şarkıcı diyenlerin çoğundan iyi olabilirim çoğu bilgisayar sanatcısı :A

ilk katıldığım programda yada ilk konserimde çok heyecanlı olrurum potta kırablirim alışana kadar :A

aa vlla dostumuzda düşmanımızda biziz ama cnm :F

türklerin dostu kadar düşmanıda yine türkler :A aslında birbirimzie fayda yine bizden var ama birbirimzie zararda bizden var bir çekememezlik var insanlar birbirinin mutlu olmasından rahatsızlık duyuyor üzüntü yaşamasından zevk alıyor .F

babama değil ama anneme bahsettim cnm :F

zaten annem çok soruyor napıyorsun okadar saat bilgisayar basında falan diye ona bahsettim aa öyle arkds arama siteleri falan değil bir aile ortamı havasında gibisinden bahsettim çünkü diğer siterele kızar zaten :A
İyi buraya kızmamış, ben de abime göstermiştim sürekli soruyordu en sonunda göstermek zorunda kaldım. :F

hhahah aa vlla çok şeyde kendime güvenirim ama sesim çok iddialı değil yinede bu devirde kendine şarkıcı diyenlerin çoğundan iyi olabilirim çoğu bilgisayar sanatcısı :A

ilk katıldığım programda yada ilk konserimde çok heyecanlı olrurum potta kırablirim alışana kadar :A
Mustafa Sandalı karşında görsen ilk etçeğin söz ne olurdu? :A

Mustafa Sandalı karşında görsen ilk etçeğin söz ne olurdu? :A
hhaha ayy vlla bayılırdım herhalde :A 96 da araba şarkısını dinledim sonra 21 yıldır takip ediyorum adamı sadece 94 yılını dinleyemedim pek 96 itibaren 21 yıldır takip ettiğim hep albümlerinden şarkılrını dinledim birisi ama göremedim işte konserine gitmeyi çok istiyorum allah nasip ederse birşey diyemesemde bir kosnerine gidebilsem :A

şu şarkıya neden klip çekmedi sorardım sanırım :A @Bully

hhaha ayy vlla bayılırdım herhalde :A 96 da araba şarkısını dinledim sonra 21 yıldır takip ediyorum adamı sadece 94 yılını dinleyemedim pek 96 itibaren 21 yıldır takip ettiğim hep albümlerinden şarkılrını dinledim birisi ama göremedim işte konserine gitmeyi çok istiyorum allah nasip ederse birşey diyemesemde bir kosnerine gidebilsem :A

Adam bu şarkısını nerden hatırlıcak baya eskiye benziyor :A:A:F

Ben ünlülerle oldukça haşır neşirim biliyorsun, bir gün denk gelirsem sana selam söylettiririm :A

Klip çekmese de en popüler slowu :A Bence de güzel soru olurdu :A

Ben ünlülerle oldukça haşır neşirim biliyorsun, bir gün denk gelirsem sana selam söylettiririm :A

Klip çekmese de en popüler slowu :A Bence de güzel soru olurdu :A
Adam bu şarkısını nerden hatırlıcak baya eskiye benziyor :A:A:F
hhaha aa evet video çekip bana bir selam söyletsen hiç unutmam vlla @Bully :A

96 şarkısı ama en popüler slowlarından hala güncel gibi @EFE UYSAL oğuzhan koç ile düet yapmıştı en son programda dinlemenizi tavsiye ederim :A :A :A

hhaha aa evet video çekip bana bir selam söyletsen hiç unutmam vlla @Bully :A

96 şarkısı ama en popüler slowlarından hala güncel gibi @EFE UYSAL oğuzhan koç ile düet yapmıştı en son programda dinlemenizi tavsiye ederim :A :A :A
Canım ayıpsın yaparım tabii senin için :A

Ben izlemiştim bunu şimdi yine izledim hoş bir düet olmuş :A Şarkı zaten harika :Z

Canım ayıpsın yaparım tabii senin için :A

Ben izlemiştim bunu şimdi yine izledim hoş bir düet olmuş :A Şarkı zaten harika :Z
oğuzhanın sesine yakısmıs bir düet ile klip çekselerdi keşke :A

bu nolstajiyle bu geceyi sonlandırayım yatıyorum en siz aklınıza geldikçe soru sorabilirsiniz @mrt-06 @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully konu kapanana kadar değerlendirelim :Z

HADİ CİCİLİ BİCİLİ RÜYALAR SİZLERE :bhr::bhr::bhr:

oğuzhanın sesine yakısmıs bir düet ile klip çekselerdi keşke :A

bu nolstajiyle bu geceyi sonlandırayım yatıyorum en siz aklınıza geldikçe soru sorabilirsiniz @mrt-06 @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully konu kapanana kadar değerlendirelim :Z

HADİ CİCİLİ BİCİLİ RÜYALAR SİZLERE :bhr::bhr::bhr:
Serdar Ortaç'ın en sevdiğin 20 şarkısını sıralar mısın, hareketli slow karışık olsun :A

aa aslında bana uzak birşey 1- ben kadınlarla birlik olmak yerine onları eleştirmeyi kendime daha yakıstırıyorum :A :A :A 2- erkek kadın eşitliğine zaten inanmıyorum bizim askerlik dısında avantajımız yok aa onuda çok görenler var :A :A :A

türkiyede bunun öncüsüde bu kadındır galiba :F :F :F
Evet Nil'in bu akıma öncülük yaptığı ve bu algıyı bir nesle empoze ettiği dorudur. :A Kızlar toplanıp toplanıp dedikodunun dibine vurup, feministik bakış açısının doruklarına çıktıysa bu şarkının bundaki payı yadsınamaz. :A

Son düzenleme:
Benim hakkimda ne dusunuyosun :A

Sevgilinin yalan soyledigini yakalasan ne yapardin :)

Evlendigin adamin baskasindan cocugu oldugu ortaya cikiyor ama adamda yeni ogreniyor napardin :A

Mafya @destere @xemrexxx ve @vadikızı nı kaciriyor ve 3unden birini secmeni istiyor napardin :)

Son olarak Kıbrıstan kurtulmam icin dua edermisin final sinavim 7 haziranda :bhr:
dua sorun gözümden kaçmış cnm tabikide dualarım seninle zaten hastalığından beridir dua ediyorum ben sana umarım herşey dilediğin gibi olur :bhr::bhr::bhr: @cookies

Evet Nil'in bu akıma öncülük yaptığı ve bu algıyı bir nesle empoze ettiği dorudur. :A Kızlar toplanıp toplanıp dedikodunun dibine vurup, feministik bakış açısının doruklarına çıktıysa bu şarkının bundaki payı yadsınamaz. :A
hani senin oyun bakayım zorla feminist yaptırıcan beni :A :A :A

Son düzenleme:
@Çiğdem- kaşındın. @Bully bu huyumu özellikle hatırlattı bence. Senin kuyunu kazıyor.:A @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06

1. Hayatında yapmadığın için pişman olacağın şeyler neler?
  2. Hayatta nelere minnettarsın?
  3. En büyük korkun ne?
  4. En büyük hayalin ne?
  5. Kendine gerçekten ne kadar zaman ayırıyorsun?
  6. Son bir sene içerisinde kendine hangi değerleri kattın?
  7. Kaybetmek istemeyeceğin en önemli özelliğin ne? Neden?
  8. Hayatta neyden vazgeçebilirsin? Neden?
  9. Hayır demek isterken evet dediğin en son an ne zamandı? Neden hayır demedin?
  10. Çevrendeki insanlar senin hakkında gerçekten ne düşünüyordur?
  11. En son ne zaman karnına ağrılar girecek kadar güldün? Bu sırada yanında kimler vardı?
  12. Kimleri kendine örnek alıyorsun? Neden?
  13. Para senin için ne kadar önemli?
  14. En son ne zaman eleştirildin?
  15. Bu eleştiriden kendine nasıl pozitif bir fayda sağladın?
  16. Seni hiç tanımayan birisine kendini nasıl anlatırsın?
  17. Eğer hayatının son haftasını yaşıyor olsan neler yapmak isterdin?
  18. Mutlu musun?
  19. Mutlu olmak için nelere ihtiyacın var?
  20. Bu güne kadar kaç kez âşık oldun?
  21. Sürekli erteleyip bir türlü yapmadığın şey ne?
  22. Hayallerini gerçekleştirmenden seni alıkoyan şeyler neler?
  23. En son ne zaman birisi sana teşekkür etti. Bunun için ne yapmıştın?
  24. Ne sıklıkla özür diliyorsun?
  25. Bu güne kadar kendine verdiğin ve tutmadığın sözler neler?
Soruları netten kopyala yapıştır yaptım. Cevapların umurumda değil ama sen cevaplamak zorundasın.:A Çok kötüyüm.:bhr: @destere @xemrexxx @turkuazz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...