Aman zaten ondan olsa olsa şam babası olur
hogatha benim sorduğum sorularada cevap vermiyor kırk soru sordum bir cevap gelmediVerdim
Soruma ceval vermemis zaten bi daha sivamam
3 yil trabzonda yasadim burnu buyuk cok az insan gordum![]()
hogatha benim sorduğum sorularada cevap vermiyor kırk soru sordum bir cevap gelmedi![]()
Cevaplıcam şimdi cnm sen aklına geldikçe sorVerdim
Soruma ceval vermemis zaten bi daha sivamam
3 yil trabzonda yasadim burnu buyuk cok az insan gordum![]()
konunun kapanmasına saniyeler kala soru soracağım bakalım cevabı yetiştirebilecekmisin
aa vlla seni sevdiğimi bliyorsun cnm atacan ile efeye ben abla olayını önemsemem ama forumda 2-3 kişi içten gelerek söylüyor demitim biriside sensinBenim hakkimda ne dusunuyosun
Sevgilinin yalan soyledigini yakalasan ne yapardin
Evlendigin adamin baskasindan cocugu oldugu ortaya cikiyor ama adamda yeni ogreniyor napardin
Mafya @destere @xemrexxx ve @vadikızı nı kaciriyor ve 3unden birini secmeni istiyor napardin
Son olarak Kıbrıstan kurtulmam icin dua edermisin final sinavim 7 haziranda![]()
harikayı beni kurtardığın için attım diğer isimleri kurtarmasanda olur beni kurtarsan yeterliydi hogathaaa vlla seni sevdiğimi bliyorsun cnm atacan ile efeye ben abla olayını önemsemem ama forumda 2-3 kişi içten gelerek söylüyor demitim biriside sensin
çok temiz kalpli bir çocuksun gerçekten komik eğlencelisindehasta oldunu bildimden beridir üzülüyorum o ne oldu bu arada umarım gelişme vardır
aldatma yalanı değilse 2. şans veririm ama aldatmayı affetmem vururum kıçından tüfeklededğim gibi aldatma konusunda affetmem boşarım çocuğuna baksın ayoll
MAFYA konusunda hhahah aa mafyada baska kişilermi bulamadı ayoll @xemrexxx @vadikızı @destere napıcak bunalrıfittye isteleser biz para verelim sizde kalsın derler
ama benim yufka yürekli oldumu bliyorlarkı bana diyorlar ben böyle konularda ayrım yapamıyorum yaa kalanlarada yazık 5 para etmeselerde tüm fityelerini verir üçünüde kurtarırım
oğluda olsa erkek istemiyor etrafında![]()
![]()
![]()
haha aa aslında öyle bir algı varda pek giresunlularda değil trabzolunlularda diyecem ama aslında laz trabzondada yoktur genelde rize taraflarına doğru ama benim burnum normal sanırım fındık gibi diyelim abartıda olsa kendime torpil geçiyorum sonuctaGenel olarak Karadenizlilerin burnu büyük olur derler senin öyle bir sorunun var mı? Ya da ailende? Gerçi seni gördüm ama![]()
hahah aa tamamda cnm ben işte diğerleri gebersin diyemiyorum olurmu öyle şey ayoll ya hep ya hiçharikayı beni kurtardığın için attım diğer isimleri kurtarmasanda olur beni kurtarsan yeterliydi hogatha![]()
Hhaha aman allah korusun nusret az öncekı videolardan sonra etten soğudum ayollAcundan ve Nusretten evlilik teklifi alsan kabul eder misin? neden?![]()
Türklerin çok zeki olduğu söylenir ama neden dünyada söz sahibi değiliz?haha aa aslında öyle bir algı varda pek giresunlularda değil trabzolunlularda diyecem ama aslında laz trabzondada yoktur genelde rize taraflarına doğru ama benim burnum normal sanırım fındık gibi diyelim abartıda olsa kendime torpil geçiyorum sonucta![]()
![]()
aa aslında çalısmıyorum ama günün birinde evlenicem elbet oyüzden çokta nolur demiyorum aa istesem meslek sahibide olabilirim okul falanda okuduk hertürlü ayakta kalırım sanırım cnm
hahah aa tamamda cnm ben işte diğerleri gebersin diyemiyorum olurmu öyle şey ayoll ya hep ya hiç![]()
![]()
Hhaha aman allah korusun nusret az öncekı videolardan sonra etten soğudum ayoll
acuna zaten gıcık oluyorum aa benim yaslarımda birisiyle sevgili ama ben para için babam yasındakı adamlarla olmam![]()
hhahah ayy tam şey gerçekten oğluda olsa erkek istemiyor evdeAman zaten ondan olsa olsa şam babası olur![]()
çok politik cevaplar veriyorsunhaha aa aslında öyle bir algı varda pek giresunlularda değil trabzolunlularda diyecem ama aslında laz trabzondada yoktur genelde rize taraflarına doğru ama benim burnum normal sanırım fındık gibi diyelim abartıda olsa kendime torpil geçiyorum sonucta![]()
![]()
aa aslında çalısmıyorum ama günün birinde evlenicem elbet oyüzden çokta nolur demiyorum aa istesem meslek sahibide olabilirim okul falanda okuduk hertürlü ayakta kalırım sanırım cnm
hahah aa tamamda cnm ben işte diğerleri gebersin diyemiyorum olurmu öyle şey ayoll ya hep ya hiç![]()
![]()
Hhaha aman allah korusun nusret az öncekı videolardan sonra etten soğudum ayoll
acuna zaten gıcık oluyorum aa benim yaslarımda birisiyle sevgili ama ben para için babam yasındakı adamlarla olmam![]()
hhahah aa güzel soru vllaTürklerin çok zeki olduğu söylenir ama neden dünyada söz sahibi değiliz?![]()
hhahah böyle şeylerde birini seçmek zor kalan kişiler şey yaparçok politik cevaplar veriyorsundirek isim versen oysa daha bir seni seveceğim
![]()
Eski dönemlerde yaşamak istermiydin? Osmanlı vs savaşı bol aksiyonlar sahneleride düşkünlüğü biliyoruz o dönemlerde olsan savaşabilirdin?hhahah aa güzel soru vlla
ama bizim zekiliğimiz kendimize ayoll biz kendimize cin gibi oluyoruz gevurlara gelince süt dökmüş kedi gibiyiz vllaaa onun nedenini bende bilmiyorum
![]()
aa ertuğrul döneminde o obada yaşamak isterdim vllaEski dönemlerde yaşamak istermiydin? Osmanlı vs savaşı bol aksiyonlar sahneleride düşkünlüğü biliyoruz o dönemlerde olsan savaşabilirdin?![]()
Türkün Türkten başka dostu yoktur sözüne katılıyor musun?aa ertuğrul döneminde o obada yaşamak isterdim vllasavasmayı hiç bilmem ama 2.sezonda aytoğluların savasması vardı oan bende istedim yanı
![]()
aa vlla dostumuzda düşmanımızda biziz ama cnmTürkün Türkten başka dostu yoktur sözüne katılıyor musun?![]()
babama değil ama anneme bahsettim cnmAilene forumdan bahsettin mi?(Bunu sana daha önce hiç sormamıştım neden aklıma gelmedi acaba. .ss)
Hiç sahneye çıkmaktan utanır mısın? Vs binlerce kişi seni izlicek hayranların şarkıcısınaa vlla dostumuzda düşmanımızda biziz ama cnm
türklerin dostu kadar düşmanıda yine türkleraslında birbirimzie fayda yine bizden var ama birbirimzie zararda bizden var bir çekememezlik var insanlar birbirinin mutlu olmasından rahatsızlık duyuyor üzüntü yaşamasından zevk alıyor .F