Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızıl saçlı kızları seviyor musun? @Çiğdem-
aa yok kendime uygulamayı düşünmedim cadı havası veriyor bence :F yakışanda çok az kişi var tam civciv sarısı değilde hafif kahverengi gibi biraz açık sarı deniyorum daha yakısıyor bana :A

Forumumuzu 3 kelimeyle tanımlar mısın?

Alaca5'liyi gördüğünde aklındaki profille eşleşmiş miydi? :A

Söylemeden edemeyeceğim avatarın harika :bhr:

Forumu 3 kelime ile tanımlamak 1-Aile 2- Terapi 3- Tımarhane :F tımarhanede bulunan aile gibiyiz birbiriizi terapi ediyoruz işte :F

alaca5li efsaneydi :A grup üyeleri kafamdakı prole uygundu ama her efsanenin sonu oluyor malesef :(

Öncelikle bhnd? :A

Soru olarak da çok özel olmazsa ileride evleneceğin adamda olmazsa olmaz diyeceğin 3 önemli kriter nedir? (@destere sana muz orta açıyorum hadi yine iyisin. Sen beni sevmezsin gerçi ama bu iyiliği sana babanın oğlu bile yapmaz :A)

Edit; umarım daha önce sorulmamıştır çünkü 8 sayfayı okuyacak vaktim olmadı :A
vadi yorumlarını aşşağı yukarı beğeniyorum ben kötü bölümü eleştiren seyirciyi severim çünkü beğenmediğin bölümü korumakla iyilik değil kötülük edersin yanı yorumlarını genel olarak beğeniyorum :A eğlencelide birisin ama bir kötü yanın var :A

şu siyaset olayında biraz azaltmayı denesen iyi olucak çok o yönde kavgalara girme ozaman eleştirilicek yönünü bulamam oraya dikkat etmen lazım :A

evleneceğim adamda 3 olmazsa olmaz şey :F
1- aldatmıcak herşeyi affederim bunu değil kıçından vururum tüfekle :A
2- şiddet olmayacak
3- evlilik aşkı öldürür sözü hikaye 70 yaşınada gelsek sevecek beni :A
1.ci seçeneğimden @destere hemen şutlanıyor sanırım :A :A :A

Bugüne kadar hiç tribini, laf çarpmanı görmedim pamuk gibi bir insansın, peki aşık olduğun evlendiğin adama da aynı yaklaşır mıydın yoksa azıcık naz yaparım mı diyorsun? :A
Tşşk ederim cnm :bhr: ben aşık oldum evleneceğim adamada aynı hoşgörüyü daha fazlasınıda sunarım yeterki kötüye kullanmasın bunu yanı bizim türkiyede iyi niyet gösterene saygı duyurmak yerine daha üstüne gidiliyor iyi niyetimi su istimaletmezse sıkıntı olmaz yoksa oklava gelir kafasına :A :A :A

İlk çocuğunun kız mı olmasını istersin erkek mi :D

hayırr @destere ve senden yana olur terciğim sizden önemli değiller :A

1.ci seçeneğimden @destere hemen şutlanıyor sanırım :A :A :A
bu sözleri duydum ya bana 6 ay yeterli bu :) kıskananlar çatlasın :))

biz hogathayla on onbeş tane kız çocuğu yapacağız:) erkek çocuğu yapıpta dünyayı kirletmek istemiyoruz saplarla işimiz olmaz :)

biz hogathayla on onbeş tane kız çocuğu yapacağız:) erkek çocuğu yapıpta dünyayı kirletmek istemiyoruz saplarla işimiz olmaz :)
Çocukların senden olacağı ne malum :A Elini çabuk tutmazsan kaçıracaksın kızı, bu aralar evlilik lafı ağzında sürekli :A

Çocuğun senden olacağı ne malum :A Elini çabuk tutmazsan kaçıracaksın kızı, bu aralar evlilik lafı ağzında sürekli :A
elimi çabuk tutmam gerekmiyorki isterse bugün dağa kaçırabilir beni:) yani itiraz edersem aha şöyle olayım :) hogatha gel dedide gitmedikmi :)

Siz bayanların yüksek oranda sahip olduğu feministik bakış açısını neye bağlıyorsun? Özellikle bizim toplumumuzda çok yaygın olan bu davranış tarzını benimsediğin ve uyguladığın zamanlar oluyor mu? :A

hhahah aa açıkcası erkek çocuk isterim benim gibi tek çocukta olabilir kardeşide olabilir bilmiyorum ama 10-15 tane ne ayoll en fazla 2 iyidir kendisi doğurmayacak tabi @destere efendi :F :F :F

kız çocuk büyütmek kontrol etmek çok zor bu devirde yanı ben aileme hiç zorluk çıkarmadım dizlerinin dibinde bekliyorum ama kızımın bana çekip çekmeme olayını bilmiyorum devir iyi değil oğlan olsa kendi kendinede büyüyebliyor :A :A :A

Siz bayanların yüksek oranda sahip olduğu feministik bakış açısını neye bağlıyorsun? Özellikle bizim toplumumuzda çok yaygın olan bu davranış tarzını benimsediğin ve uyguladığın zamanlar oluyor mu? :A
aa aslında bana uzak birşey 1- ben kadınlarla birlik olmak yerine onları eleştirmeyi kendime daha yakıstırıyorum :A :A :A 2- erkek kadın eşitliğine zaten inanmıyorum bizim askerlik dısında avantajımız yok aa onuda çok görenler var :A :A :A

türkiyede bunun öncüsüde bu kadındır galiba :F :F :F

Benim hakkimda ne dusunuyosun :A

Sevgilinin yalan soyledigini yakalasan ne yapardin :)

Evlendigin adamin baskasindan cocugu oldugu ortaya cikiyor ama adamda yeni ogreniyor napardin :A

Mafya @destere @xemrexxx ve @vadikızı nı kaciriyor ve 3unden birini secmeni istiyor napardin :)

Son olarak Kıbrıstan kurtulmam icin dua edermisin final sinavim 7 haziranda :bhr:

hhahah aa açıkcası erkek çocuk isterim benim gibi tek çocukta olabilir kardeşide olabilir bilmiyorum ama 10-15 tane ne ayoll en fazla 2 iyidir kendisi doğurmayacak tabi @destere efendi :F :F :F

kız çocuk büyütmek kontrol etmek çok zor bu devirde yanı ben aileme hiç zorluk çıkarmadım dizlerinin dibinde bekliyorum ama kızımın bana çekip çekmeme olayını bilmiyorum devir iyi değil oğlan olsa kendi kendinede büyüyebliyor :A :A :A
2 ideal bence de :A

Haklısın, kız kardeşim olsa napardım bilemiyorum, yeni nesil çok kötü geliyor :D Erkek kardeşimin eve doğru düzgün uğradığı yok mesela ama içimiz rahat, erkek sonuçta, kız olsaydı uğraş dur şimdi :A

Baskı yapsan inadına tersini yapacak, yapmasan o da olmayacak, neyse çocuklarımız kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslında :D

Benim hakkimda ne dusunuyosun :A

Sevgilinin yalan soyledigini yakalasan ne yapardin :)

Evlendigin adamin baskasindan cocugu oldugu ortaya cikiyor ama adamda yeni ogreniyor napardin :A

Mafya @destere @xemrexxx ve @vadikızı nı kaciriyor ve 3unden birini secmeni istiyor napardin :)

Son olarak Kıbrıstan kurtulmam icin dua edermisin final sinavim 7 haziranda :bhr:
beni beni bihterini :) kurtarırdı hogatha :)

2 ideal bence de :A

Haklısın, kız kardeşim olsa napardım bilemiyorum, yeni nesil çok kötü geliyor :D Erkek kardeşimin eve doğru düzgün uğradığı yok mesela ama içimiz rahat, erkek sonuçta, kız olsaydı uğraş dur şimdi :A

Baskı yapsan inadına tersini yapacak, yapmasan o da olmayacak, neyse çocuklarımız kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslında :D

@Bully aa evet aslında sağlıklı olsunda hangi cins olursa ilgilenmek düşer bize öyle sokağa atanlardan olmamak laızm :bhr:

Son düzenleme:
la sen beroşa oy verdinmi:) unutmadan oyunu at oraya sonra hogathanın konusunu sıva :))

kız olacak başka türlü çocuğu cami önüne bırakıp gelirim ona göre bişeyler ayarla artık :)
Verdim :F

Soruma ceval vermemis zaten bi daha sivamam :(

Genel olarak Karadenizlilerin burnu büyük olur derler senin öyle bir sorunun var mı? Ya da ailende? Gerçi seni gördüm ama :F
3 yil trabzonda yasadim burnu buyuk cok az insan gordum :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...