Bu hafta her şey çok riskli bakalım kimler gidecek.Bakalım napacak bu çaylaklar biz 2 yaşlı kurda karşı @mrt-06
Bu hafta her şey çok riskli bakalım kimler gidecek.Bakalım napacak bu çaylaklar biz 2 yaşlı kurda karşı @mrt-06
Feridunun bukadar bela olacağını kim tahmin ediyordu ayoll yakında elenir diyordukBu hafta her şey çok riskli bakalım kimler gidecek.
@EFE UYSAL sence Feridun bu haftayı atlatabilir mi kardeşimFeridunun bukadar bela olacağını kim tahmin ediyordu ayoll yakında elenir diyorduk
@Bully @MasacRE- @EFE UYSAL
@destere
Yeter artık diyorum git diyorum gidecek diyorum@EFE UYSAL sence Feridun bu haftayı atlatabilir mi kardeşim
Sen gidecek dedikçe gitmiyor adam la Bu hafta destek ver bari, şarkısını falan öv belki elenirYeter artık diyorum git diyorum gidecek diyorum
Sevdiğin şarkıyla geldim umarım iyi vermişsindir.2 yaşlı kurt varsa o da Zeki ile Erkin'dir, bakalım çaylaklar bu yaşlı kurtlara karşı ne yapabilecek
Muhteşem parçayla gelmiş bu haftaSen gidecek dedikçe gitmiyor adam la Bu hafta destek ver bari, şarkısını falan öv belki elenir
Aynen tam puanını hazırla kanka Şampiyon Feridun'un önünde hiçbirimiz duramayız bunu bir kabul etmemiz lazım artıkMuhteşem parçayla gelmiş bu hafta
Aynen tam puanını hazırla kanka Şampiyon Feridun'un önünde hiçbirimiz duramayız bunu bir kabul etmemiz lazım artık
final görüyormuş birde ozaman gidin kendinizi asın ayollYeter artık diyorum git diyorum gidecek diyorum
Feridun reis finali garanti görücekfinal görüyormuş birde ozaman gidin kendinizi asın ayoll
Final görmeli tabii Feridun kim demiş göremez diye, sonuna kadar hak ediyorfinal görüyormuş birde ozaman gidin kendinizi asın ayoll
Feridun reis finali garanti görücek
hhaha sana biat ettiler sonunda @MasacRE-Final görmeli tabii Feridun kim demiş göremez diye, sonuna kadar hak ediyor
Aynen aynen napalım bükemediğin bileği öpeceksin
Onu yıkamadık artık pes ediyoruz maalesef
Sevdiğin şarkıyla geldim umarım iyi vermişsindir.
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-6-sezon-3-hafta-sonuçları.265811/page-24Böyle Bir Kara Sevda, Şimdi Uzaklardasın, Yıldızların Altında, Elbet Bir gün Buluşacağız. Bu dört şarkının yeri bende ayrıdır, her biri ayrı efsane.
oylarımı yolladım hogatha
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 20 Mayıs Cumartesi 19:00
Final turları başlıyor 5 yarışmacımızdan hangi 3lü Yarı Final başarısı gösterecek
Bu hafta 2 eleme olacak ve tam anlamıyla dananın kuyruğu kopacak
Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 21 Puan
@mrt-06 Zeki Müren 10 Puan
@Bully Emre Altuğ 8 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 7
@MasacRE- Feridun Düzağaç 2 Puan
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @efe UYSA L- Emre Kaya
4.Hafta @MayısKralı - Betül Demir
5.Hafta @ozmoturk - Gökçe
6.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe
7.Hafta @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
8.Hafta @Mr.At - Aşık Veysel
9.Hafta @batuhankaralar - Mehmet Erdem
10.Hafta @vadikızı - Murat Dalkılıç
11.Hafta @OzaN - Mirkelam
12.Hafta @denizz19 - Ferhat Göçer
Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@ozmoturk
@Maskeli Fedai
@Dosi
@Sherlock
@FaJi
@berkann
@EFE UYSAL
@dreamy
@Doğu
@mesmeso61
@Billy Kane
@tolgab
@vadikızı
@Yiğitt
@OzaN
@DarkLeqenD
@S.G.A.T.
@denizz19
Son Oy Gönderme Tarihi : 22 Mayıs Pazartesi 21:00
1 Emre Altuğ - Aşk ı Kıyamet
2 Zeki Müren - Gitme Sana Muhtacım
3 Feridun Düzağaç - Alev Alev
4 Rafet El Roman feat Ezo - Kalbine Sürgün
5 Erkin Koray - Fesuphanallah
Sunucular : @EFE UYSAL ın Yarışmacısı MS 2.Sezon Yarı Final ve All Starda Çeyrek Final görmüş Ceceli ve yanına son klibinde oynayan, adaşım Çiğdem Batur'da ekleyeyim
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
son oylar belirleyecek kimler eleniyor yine sonuclar bitmeden heyecan bitmicek canlı canlı o heyecanı takip etmek ayrı birşeySon durum nasıl Çiğdem, bir puan durumu koysan ya isim vermeden merak ettim Geçen sefer yapmıştın ya öyle hani