- Reaksiyon puanı
- 59,062
- Puanı
- 1,060
Şaka mısın, komik misin anlamadım ama neyse şampiyon olduktan sonra ilk selamımı sana yollayacağım Cengocumİçerde balon böyle patlayacak burada![]()
Şaka mısın, komik misin anlamadım ama neyse şampiyon olduktan sonra ilk selamımı sana yollayacağım Cengocumİçerde balon böyle patlayacak burada![]()
Şaka mısın, komik misin anlamadım ama neyse şampiyon olduktan sonra ilk selamımı sana yollayacağım Cengocum![]()
Var ama bu sefer aynı şey olmayacak inşallah.Toplam puan şeysi olmazsa sıkıntı olmaz, yoksa yine fark atarım
Sarpçı kardeşim @MasacRE- saolsunİçerde diyince akan sular durur, pek isteğim yoktu katılmaya ama gaza geldim bir anda
![]()
Birkaç saniye ile kaptın diziyi yarışmanın favorisi olacaksınToplam puan şeysi olmazsa sıkıntı olmaz, yoksa yine fark atarım
Sarpçı kardeşim @MasacRE- saolsunİçerde diyince akan sular durur, pek isteğim yoktu katılmaya ama gaza geldim bir anda
![]()
Bodrum Masalı ile gelBirkaç saniye ile kaptın diziyi yarışmanın favorisi olacaksın![]()
İçerde'yi yarıda bırakmıştın tamamlayacak mısın abla. ss
Sana öm de yollamaya çalışırken mesaja yazsaydım diziyi kapmıştım tabiki tercih çok ama 5 aydır bu yarışmada bu diziyi tercih etmeyi planlıyordum ama olmadı
Cesur ve güzel ,söz hangisi ile gelsem acaba ben![]()
İçerde'yi yarıda bırakmıştın tamamlayacak mısın abla. ss
Benden sana tüyo, forumda daha çok izleyicisi/seveni olan dizi daha karlı çıkıyor.![]()
Başka bir dizi de bulursun, bak @Bully Bodrum Masalı demiş o da gayet güzel olur.Sana öm de yollamaya çalışırken mesaja yazsaydım diziyi kapmıştım tabiki tercih çok ama 5 aydır bu yarışmada bu diziyi tercih etmeyi planlıyordum ama olmadı![]()
tesekkurler ama ben tatile gidecegim. Jüri olarakta katkim olmayabilir.
@eskici bodrum masalını istiyordu sanırım iyi fikir olabilir ama bakalım artık jüri olabilirim bu defa yada son anda bir dizi tercihi yapabilirim bilmiyorum biraz durumu yoklayalımBodrum Masalı ile gel![]()
tesekkurler ama ben tatile gidecegim. Jüri olarakta katkim olmayabilir.
suanki aciklananlardan favorim yaprak dökumu
@vadikızı Cesur ve Güzel iyi gitmez. söz u al sen
Basarilar herkese
Tatil ne kadar sürer, duruma göre 5. sezona katılabilirsin belki?tesekkurler ama ben tatile gidecegim. Jüri olarakta katkim olmayabilir.
suanki aciklananlardan favorim yaprak dökumu
@vadikızı Cesur ve Güzel iyi gitmez. söz u al sen
Basarilar herkese
Bakalım yarışma yeni başladı başka bir dizi bulursam yarışabilirim,jüride olabilirim ama kararlaştırmadım daha biraz araştırayımBaşka bir dizi de bulursun, bak @Bully Bodrum Masalı demiş o da gayet güzel olur.![]()
Öncelikle hevesini kırdığım için üzgünüm@eskici bodrum masalını istiyordu sanırım iyi fikir olabilir ama bakalım artık jüri olabilirim bu defa yada son anda bir dizi tercihi yapabilirim bilmiyorum biraz durumu yoklayalım![]()