MusicSurvivor 6.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Çeyrek finale Zeki Müren'in efsane eserlerinden biriyle geliyoruz!
Gitme Sana Muhtacım..

Gitme sana muhtacım gözümde nursun başımda tacın muhtacım
Beni öldür öyle git yaşamak için senin sevgine muhtacım
Muhtacım gözlerine muhtacım sözlerine
Uzattım ellerimi muhtacım ellerine gitme!

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-

ne güzel konu açmışsın hogatha keşke bu güzelliğe uyum sağlayan birde bayan şarkıcı yarışsaydı :)
aaa boş ver kadın şarkıyıcı bak @mrt-06 yine efsane gelmiş müzik budur ayoll
:Z:Z:Z

Evet artık bir sonraki sonuçta olacağım. Forumdaki son haftalarımı sevdiklerimle doya doya yaşamaya karar verdim :Z
@Çiğdem- bence yaptiğin hamle harika. devamini getir yoksa herkes hesapliyor oylarini ve elenen belli oluyor.
Gelelim genel yorumuma.
@Tolstoyevski artik kendin bile şaşırmamışsındir birinciliklerine. Tebrikler final puanina. Birincimiz belli,biz sadece ikinci kim olacak onu merak ediyoruz :D
@mrt-06 yorumunda uzun zamandir demissin ama ben sadece 2 kere düşük verdim ki, digerleri hep ilk 5 ti. Sanada tebrikler final puanın için.
@turkuazz tur atlayacagini biliyordum zaten bir kac yerde rahattim elenmez dedim. Nihayet içinde kalan şarkını burda kullanma fırsatın doğdu. Artık elensende ikimizde fazlasiyla memnunuz ki bence elenmeyi hak eden bir şarkı değil :) ve 1 puani dogru yere vererek final puanini almani sağlamişim :Z tebrikler
@denizz19 sana dedim bu şarkıyla elenirsin diye. Geçmiş olsun

@Bully o hareketli şarkını sakın kullanma eğer elenmezsen :S diger 2 şarkından biri sana güzel puan vermemi sağlar, bakalım en beğendiğimlemi geldin :) sanada tebrikler :)

@MasacRE- cok iyi ilerledin, en büyük tebrik sana.

Şuana kadar hep tahminlerim tuttu :) Ben evet 1 puan MasacRe ye verdim ama yorum yaparken iddiali final puani olan birisi elenir demistim ve sondaki 3 lüden biri dedim.
şarkılarım hepsine baktım
Kafamda net listem oluştu :Z
herkese başarılar

@destere tutturmus desçi mi ne olucakmış dişçi gibi tövbe tövbe :F :F :F

yumuşattım ben kendisini ama az daha yontulması lazım :A :A :A
Yasemince'de bir tipleme vardı ya sen hep fotosunu atardın bu gidişle öyle olacaksınız. :F

Ben ablamı yedirmem öyle kırolara artık @destere'ye hanımefendilik dersleri aman beyefendilik dersleri aldırtalım. :A

Yasemince'de bir tipleme vardı ya sen hep fotosunu atardın bu gidişle öyle olacaksınız. :F

Ben ablamı yedirmem öyle kırolara artık @destere'ye hanımefendilik dersleri aman beyefendilik dersleri aldırtalım. :A
itilmiş ile kakılmış vardı efsane izleniyordu bir zamanlar zaten @destere nin şuankı tiplemesi öyle evde pinekliyor :A :A :A @xemrexxx @Bully @Harunnn60
B6SQh5zIgAA7c_K.jpg

Seni arşivcilikle itham ediyorum :A Başka hangi mesajlarımı saklıyorsun kozmik odanda? :A
Ohoo daha neler var neler :A Bu hafta vereceğin puan çok kritik ve kaderini belirleyecek :A

Malesef iyi gelmişsin.:(
Son haftalardaki kötü puanlarından sonra yeniden desteğini bekliyorum o zaman bu hafta :Z

Şarkı çok güzel de bu hafta herkes iddialı :D Nasıl oylayacağız bakalım işimiz zor. Peki benim biricik antim @EFE UYSAL ne diyecek seçtiğim şarkıya? :A
Ben de seninle aynı duygulardayım :A

Onu @EFE UYSAL'a sormak lazım, Feridun'un Alev Alev şarkısını sever misin Efecim :A

Evet artık bir sonraki sonuçta olacağım. Forumdaki son haftalarımı sevdiklerimle doya doya yaşamaya karar verdim :Z
@Çiğdem- bence yaptiğin hamle harika. devamini getir yoksa herkes hesapliyor oylarini ve elenen belli oluyor.
Gelelim genel yorumuma.
@Tolstoyevski artik kendin bile şaşırmamışsındir birinciliklerine. Tebrikler final puanina. Birincimiz belli,biz sadece ikinci kim olacak onu merak ediyoruz :D
@mrt-06 yorumunda uzun zamandir demissin ama ben sadece 2 kere düşük verdim ki, digerleri hep ilk 5 ti. Sanada tebrikler final puanın için.
@turkuazz tur atlayacagini biliyordum zaten bir kac yerde rahattim elenmez dedim. Nihayet içinde kalan şarkını burda kullanma fırsatın doğdu. Artık elensende ikimizde fazlasiyla memnunuz ki bence elenmeyi hak eden bir şarkı değil :) ve 1 puani dogru yere vererek final puanini almani sağlamişim :Z tebrikler

@Bully o hareketli şarkını sakın kullanma eğer elenmezsen :S diger 2 şarkından biri sana güzel puan vermemi sağlar, bakalım en beğendiğimlemi geldin :) sanada tebrikler :)

Şuana kadar hep tahminlerim tuttu :) Ben evet 1 puan MasacRe ye verdim ama yorum yaparken iddiali final puani olan birisi elenir demistim ve sondaki 3 lüden biri dedim.
herkese başarılar
Aşk-ı Kıyamet en sevdiğin bence, sen de bana ilk kez tam vermek isteyebilirmişsin gibime geliyor :Z

Ohoo daha neler var neler :A Bu hafta vereceğin puan çok kritik ve kaderini belirleyecek :A

Son haftalardaki kötü puanlarından sonra yeniden desteğini bekliyorum o zaman bu hafta :Z

Onu @EFE UYSAL'a sormak lazım, Feridun'un Alev Alev şarkısını sever misin Efecim :A

Şarkı o anki ruh halime göre puan alabilir. Umarım ruh halimi etkileyecek şeyler yapmazsın.:A

Aşk-ı Kıyamet en sevdiğin bence, sen de bana ilk kez tam vermek isteyebilirmişsin gibime geliyor :Z

Bu hafta için ne diyorsun bu da mı gol değil :A
Strateji mi adalet mi bakalım hangisini seçeceksin :A

Gelelim genel yorumuma.

herkese başarılar
Ms yarışmasındaki ilk çeyrek finalim oldu:) bu şarkıyı seninde söylediğin şekilde sonunda kullanabildim bu şarkıyla tabiki tur atlayıp yarı finalde olmak istiyorum ama olmasa da seninde dediğin gibi istediğimiz turdayız artık:) bu şarkıyı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz:)

sen tam puanı unut :A Ben Rafet'in Bana Sen Lazımsın şarkısına bile tam puan vermedim :A
en iyi 3 puan gelir sana eğerki sevdiğim sarkı buysa, degilse 2 puan. Hareketli olsaydi 1 :A Herkes iyi gelmiş 😉

Ms yarışmasındaki ilk çeyrek finalim oldu:) bu şarkıyı seninde söylediğin şekilde sonunda kullanabildim bu şarkıyla tabiki tur atlayıp yarı finalde olmak istiyorum ama olmasa da seninde dediğin gibi istediğimiz turdayız artık:) bu şarkıyı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz:)
Yine beni kırmayip recabi başa almışsın. Rafet elenir diye diye söylenenlere ikili elemelere gelip cevabını verdik :Z