Fox’un Yeni X-Men Dizisi The Gifted’ın Fragman ve Posteri Yayınlandı!

Valla çok güzen anılar aslında ya bende arada eski mesajlarıma bakıyorum filan. :D

İlk zamanlar çok ayyyyyy kullanıyordum ama cidden. :F
Gördüğün gibi sadece bu foruma özel değilmiş benim tarzım öyleydi uzatmayı seviyordum önceki takıldığım yerlerdede :A ama biraz düşürdük y halflerini yinede ayylarımdan ayollarımdan aalarımdan ve bir takım otür kelimelerimden vazgeçmedimki reeldede sık kullanıyorum :A :A :A

Güzele benziyor. İzleyicisi hazır. Ben ve @Çiğdem- ve @Harunnn60 izlerler:X
Bu arada "Bill" de varmiş. Kendisine uyuz olurdum ama bu rolde rolü ona yakışmiş gibi :X

Edit:konuya kimse yazmamiş, dünden beridir bende de sekme açık duruyordu. Reytinglerde al-aşağı olmasın :F

@Harunnn60 x-men serisine takık olduğumu bliyor ayoll ama dizisine bir şans verelim belkide x-meni sevdirir bana :A butür dizilere merakklı @mrt-06 da bakabilir :A

Ben tanıtımı beğendim Heroes gelmedi benim aklıma ya🙂

dediğini çok düşündüm ama aklıma gelmedi.(b)

İlk 3 seride başka karakkter canlandırıyordu. Sonra ki yeni jenarasyonda Jennifer'e verdiler. Karakter ilk 3 seride ön planda değilken Jennifer faktörü ile başrole oturunca sarmadı. Ben karakteri beğniyorum ama Jennifer beceremedi. :unamused::unamused:
77b1ab319ee2a12eacde985178ad5de4.jpg

İlk birkaç bölümü Brayn Singer yönetecekmiş aslında pek beğenmedim ama adamın çektiği X-Men filmleri güzel oluyor. :A

dizinin 2.bölümünde ne diyor bakın:A @xBUGRAx @Aserat @OzaN @MasacRE- @Doğu @MasacRE- @Maskeli Fedai @Dosi @denizz19 @Tolsteyevski @yatutarsa

çeviri hatası mı diye geri sarıp izledim 15 temmuz diyor cidden :F acaba mutant evreninde 15 temmuzda nolmuştur(b) herhalde magneto amca bir kalkışma gerçekleştirdi:A
ghgfhfghgfhgf.png