Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2-3 tane oyuncu transfer listeme ekledim. İsteyen alabilir. Fiyatları çok ucuz. Boca Juniors Martin Palermoyu transfer listesine eklemiş. 37 yaşındaki "genç" futbolcunun fiyatı 25 milyon euro.
Transfere hızlı girdik, devamı gelecek Murat Ceylan oyun planımıza uygun bir oyuncu değildi o nedenle yollarımızı ayırdık kendisiyle Yeni takımında kendisine başarılar dileriz
Santana'yı alacaktım ama para yok. 1.642.000 milyon euroya kim gelir. Adaş Güiza'yı 1 milyon euroya satılığa çıkar da alayım. Bilica'ya 750 bin euro veririm.
Satılık olmayan oyunculara teklif yapılamıyor demiştim bir mesajımda ama doğru değilmiş. Puan Durumu'na girin. Oyuncu almak istediğiniz takımı seçin ve oyunu listesindeki en sağdaki $ işaretine basarak teklifiniiz yapın.
Oyuncularınıza gelen teklifleri ise Oyuncular => Teklifler kısmından görebilirsiniz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.