15 Mayıs 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Eminim o yüzdendir :A Tarih bu ihanetini unutmayacak :A
mert kazansa yeter bana ayoll onun dışında öyle önemsediğim olmadı etkinlikte :A

hem dizinin amacı sevdiklerine kazık atmak celal babaya sarptan sonra bende kazık atmış oldum :A :A :A

@MasacRE-

Aynen biraz da bu cadı çırpınsın dursun :A
Oyumu Mert'e vericem ve sonra arkama yaslanıp Emir'den yiyeceği farkı keyifle takip edeceğim :A
@sokak sanati rihannayı ms de şampiyon yapmıştı emiride yaparsa şaşırmam yarıda kendi zevkime göre oylucam dedim gitmiş zeynep mert gurubunda merte oy atmış sende emire kullanmak zorundasın diye yine naptı etti oyumu aldı ayoll :A :A :A

zaten mert dışında sevdiklerimi destekleyemedim bu etkinlikte bir merti gönlümce destekleyebildim okadar ama ençokta onu önemsedim tabi :Z:Z:Z

@sokak sanati rihannayı ms de şampiyon yapmıştı emiride yaparsa şaşırmam yarıda kendi zevkime göre oylucam dedim gitmiş zeynep mert gurubunda merte oy atmış sende emire kullanmak zorundasın diye yine naptı etti oyumu aldı ayoll :A :A :A

zaten mert dışında sevdiklerimi destekleyemedim bu etkinlikte bir merti gönlümce destekleyebildim okadar ama ençokta onu önemsedim tabi :Z:Z:Z
Oturup Emir'i şampiyon yapmasını izlemeyeceksin herhalde, sen de Mert için savaşmalısın :A