Anıl Serhatı yendi 2-2 oldu.
Çıta Boğa'yı gömdü
Çok teşekkürler ablacımBugün İçerde izlerken içmiştim bir kez daha içeyim bari elinden
Furkan Gökhan'ı gömdü ve 3-2 öne geçtik![]()
Berna Sabriyeyi gömdü 3-3Aaa Anılmı yendii ben Serhat yener diye düşünüyordumafiyet olsun paşam ne demek
Aaa Anılmı yendii ben Serhat yener diye düşünüyordumafiyet olsun paşam ne demek
Volkan elenecek takımın yeni dinamosu Anıl olacakAaa Anılmı yendii ben Serhat yener diye düşünüyordumafiyet olsun paşam ne demek
Sabriye şanssız bugün, deliğe bir türlü sokamadı. ss Ama bence bir oyun alacak
Hakan'ın panorama programında söylediği bir söz;Tuğçe olsaydı araba ödülünü gönüllüler kazanacaktıTuğçe gidince gönüllüler çökmüş![]()
Serhat Ogedayı gömdü 4-3![]()
Volkan elenecek takımın yeni dinamosu Anıl olacak
Sabriye şanssız bugün, deliğe bir türlü sokamadı. ss Ama bence bir oyun alacak![]()
Adem'e karşı oynayanın 2'de 2 yapası geliyor. ss
Hep böyle oluyo zaten bunu farketmeyen yok.ssAdem'e karşı oynayanın 2'de 2 yapası geliyor. ss
Hakan'ın panorama programında söylediği bir söz;Tuğçe olsaydı araba ödülünü gönüllüler kazanacaktı![]()
Son oynanan oyunlarda onlar olsaydı çok farklı olabilirdiBence de. Eser ve Tuğçe gönüller için en büyük kayıp oldu.![]()
Ritmi ve istikrarı bir türlü yakalayamıyoruz maalesef. Ogeday'ı yenip Gökhan'a yenilmek de nedir, okyanusu geçip derede boğuluyor resmen. ss
Anıl 2de 2 yaptı helal beRitmi ve istikrarı bir türlü yakalayamıyoruz maalesef. Ogeday'ı yenip Gökhan'a yenilmek de nedir, okyanusu geçip derede boğuluyor resmen. ss
Volkan'a ihtiyaç yok artık, Anıl reyiz sahalara döndüAnıl 2de 2 yaptı helal be![]()