Bully 65.000'ler Kulübünde!

Çok teşekkürler kardeşim :Z

Swordsman ne güzel gülmüş öyle harika resimler bulmuşsun :A

Sen bilirsin :A

Şarkıya ortak da girmiş olabilirler :F Ama Sinan'a bırakmaması iyi olur tabii :A

10 gün kaldı düetin çıkmasına, merakla bekliyorum ben de :Z Yaz gelsin artık dimi :A
şarkıyı serdar yazmıs ama yanı şarkı normal düet olmucak yanı sinan akçıl kendine albüm çıkarıyormuş onun albünün çıkış şarkısıymış ceceli irem kıymetlim gibi :A

aa birde havalar ısınmıyor ayoll hala yağmurlu serdar bey ben neyapayım diye o bile villaya tıkanmış kuş gibi :F

yüz yılın aşkı mağzemesinden dedikodumuzu yaparlar diyorlar işte bunu yapacak kişi @xemrexxx ondan korktuklarını belirtiyorlar :A :A :A

Tebrikler canım kardeşim, varlığın çok önemli benim için nice mesajlara inşallah. 😉 @Bully

Normalde 65 bin için niyetlenmiştim ama hiç fark etmemişim girdiğini artık 70 bin konunu ben açarım. :A

Hediyen canım, gece biraz "çıldır" :A

Çok teşekkür ederim biricik dostum, sen de iyi ki varsın, inşallah :bhr:

Daha önce de çok niyetlenmiştin. ss Umarım 70.000'de amacına ulaşırsın :A

Hediyem de enfesto, gece gece coştum :A :Z

Çok resmi oldu sanki :A

Teşekkür ederim :D

Teşekkürler aga, saolasın :D

Çok teşekkür ederim biricik dostum, sen de iyi ki varsın, inşallah :bhr:

Daha önce de çok niyetlenmiştin. ss Umarım 70.000'de amacına ulaşırsın :A

Hediyem de enfesto, gece gece coştum :A :Z

Çok resmi oldu sanki :A

Teşekkür ederim :D

Teşekkürler aga, saolasın :D
Bari bir defa da girmeden önce hatırlat canım, sürekli aynı şey oluyor biliyorsun beni. :F

tebrikler melun @Bully ::X sana deniz t. yi hediye ediyorum istersen sarışın ablayı kanul et istersen yuvarlak içine aldığım marulu ya da marul bir kız daha varmış denşz t. diye onu alabilirsin:A @DarkLeqenD @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @destere
hhghh.png

Konuyu yeni görüyorum, tam vaktinde. :A Tebrikler canım arkadaşım, nice güzel mesajlara. :bhr:

Bunlar da olmazsa olmaz Yiğit hediyeleri. :A
54665d34f6309a10e04836fc

kanald.jpg

tebrikler melun @Bully ::X sana deniz t. yi hediye ediyorum istersen sarışın ablayı kanul et istersen yuvarlak içine aldığım marulu ya da marul bir kız daha varmış denşz t. diye onu alabilirsin:A @DarkLeqenD @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @destereEkli dosyayı görüntüle 55384
Teşekkürler melun, sarışın hatunu alayım ben :A

Konuyu yeni görüyorum, tam vaktinde. :A Tebrikler canım arkadaşım, nice güzel mesajlara. :bhr:

Bunlar da olmazsa olmaz Yiğit hediyeleri. :A
54665d34f6309a10e04836fc

kanald.jpg
Teşekkür ediyorum bebüşüm, hep birlikte inşallah :bhr:

Hediyelerim de muhteşem :Z

Ben de zaten seni kast etmiştim canım. :A 2 haftaya girersin konuşturanın sevenin çok :bhr:
Aslında ilk ben de öyle düşündüm de, senin yeni kulüp de yakın olduğu için şey ettim :A

Önemli olan sevdiklerimizle güzel, keyifli zamanlar geçirmek zaten kulüpler de işin tuzu biberi işte :A

Ne ayrılması ne diyosun sen:(
Öyle bir düşüncem yok şimdilik ablacım merak etme :A

Aslında ilk ben de öyle düşündüm de, senin yeni kulüp de yakın olduğu için şey ettim :A

Önemli olan sevdiklerimizle güzel, keyifli zamanlar geçirmek zaten kulüpler de işin tuzu biberi işte :A

Öyle bir düşüncem yok şimdilik ablacım merak etme :A

Olmasın da zaten gitmemene izin vermem zaten:D

Buyur, forum kayitlarina gecmeyen ve gunler sonra degisen ve suan en aktuell olan hediyem :D
sevdiklerinle birlikte nice nice mesajlar dilerim.