Yanlışlıkla aramış demek amacı kötüydü bu yaptığını doğru kılmaz@denizz19 canın canı nerdesinn dizimiz başladııo gıcık olduğumuz kız varya seyiti aradı seyit geldi zührenin yanına
Yanlışlıkla aramış demek amacı kötüydü bu yaptığını doğru kılmaz@denizz19 canın canı nerdesinn dizimiz başladııo gıcık olduğumuz kız varya seyiti aradı seyit geldi zührenin yanına
Yanlışlıkla aramış demek amacı kötüydü bu yaptığını doğru kılmazDaha yeni geldim eve kız
ne zaman başladı
İyiymiş Ayy bu kız bence Seyite aşık olacak .ssHoşgeldinn yeni başladı çok şey kaçırmadınn
İyiymiş Ayy bu kız bence Seyite aşık olacak .ss
Seyit zühreyi seviyorIyy galibaa ay aşık olmasın bee
Seyit zühreyi seviyor![]()
Saat 1 de dersaneye gittim 5'te bitti gelene kadar ki trafik falan bayağı sürdüEvet Seyit Zühreyi seviyorr ay garibim soruyor neyiz biz diyoo
tüm gün dışardamıydın sen be![]()
Saat 1 de dersaneye gittim 5'te bitti gelene kadar ki trafik falan bayağı sürdü![]()
Yok bu kez ders görmeye gittimHe bugün dersanenmi vardı ders vermeye gidecektin o demi anladım cnmmerak ettim tüm gün olmayınca yiğite sordum ne bu diye
Yok bu kez ders görmeye gittim![]()
Bu kız ağzını arıyor Zührenin kesin ilanı aşk edecek pis .sshe tmm ay hatları karıştırdım ben
Ayy Zekkar rüveydayı buldu bee
@denizz19 Iyy bu kız beni deli etti bee![]()
Bu kız ağzını arıyor Zührenin kesin ilanı aşk edecek pis .ss
Zühre'de ne inat anlatmıyorEvet yaa nerden çıktı buu kızz öldürcem bunu benn.ss
Zühre'de ne inat anlatmıyor![]()
Zühre saçını başını yolacak şimdiOhh anlatmasın çatlasın kız![]()
Zühre saçını başını yolacak şimdi![]()
Ali, Rüveyda'ya yardım edecekAyy yolsunn deli etti beni bu kızz birde seyiti aradı piss![]()
Ali, Rüveyda'ya yardım edecek![]()
Kaçırsın işteEvet bunlar birbirine aşık olacak bak gör![]()