@EFE UYSAL da şimdi senle uğraşıyor işte ama @Yiğitt benim albümümden bliyorum çok dürüst juridir sana kin duymaz merak etmeBen de çok üzüldüm Efe'nin elenmesine gerçekten
@EFE UYSAL da şimdi senle uğraşıyor işte ama @Yiğitt benim albümümden bliyorum çok dürüst juridir sana kin duymaz merak etmeBen de çok üzüldüm Efe'nin elenmesine gerçekten
Sevmiyorum egosu olanlarla işim olmaz@EFE UYSAL da şimdi senle uğraşıyor işte ama @Yiğitt benim albümümden bliyorum çok dürüst juridir sana kin duymaz merak etme
Yarışma sorun değil sen iyi olda o bize yeter@Bully @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @vadikızı @MasacRE- @denizz19 @turkuazz @sokak sanati @Harunnn60
mecburi bir ara yüzünden ara vermiş oldu ama ölümün yanında hiçbirşeyin önemi olmuyor işte
heyecanımız kaldığımız yerden devam edecek biraz kafamında toparlanması lazım bu akşam 21:00 da sonuçları sunucaz
@Yiğitt sende oy yolla
Heyecanla bekliyoruz canım akşamı, çok özlemiştik@Bully @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @vadikızı @MasacRE- @denizz19 @turkuazz @sokak sanati @Harunnn60
mecburi bir ara yüzünden ara vermiş oldu ama ölümün yanında hiçbirşeyin önemi olmuyor işte
heyecanımız kaldığımız yerden devam edecek biraz kafamında toparlanması lazım bu akşam 21:00 da sonuçları sunucaz
@Yiğitt sende oy yolla
Adam gibi adam köşemizde bugünEmre Altuğ şampiyon @Bully
aa evet bugün biraz burda takılmak bana iyi geldi zatenHeyecanla bekliyoruz canım akşamı, çok özlemiştik
Özlemişsindir sen de sonuçlardaki güzel sohbet ortamını, kafanın toparlanması, moralinin yükselmesi adına da güzel olur
Adam gibi adam köşemizde bugün
Eyvallah canım kardeşim benim senin de desteklerinle olacak inşallah
Rica ederim canım, daha da iyi olacaksın inşallah biz hep yanındayız 😉aa evet bugün biraz burda takılmak bana iyi geldi zaten
sonuclarda dahada kafam dağılır sonrada şu final konusunu açar hayırlısıyla onuda tamamlarım yardımların için teşşkelr
sonuçlar konusunda yazacağım bir mesaj spoi olabiliğrde blofde olabilir bilmem ama herkesi bir tedirgin edecek ayollRica ederim canım, daha da iyi olacaksın inşallah biz hep yanındayız 😉
sonuçlar konusunda yazacağım bir mesaj spoi olabiliğrde blofde olabilir bilmem ama herkesi bir tedirgin edecek ayoll
Seni @Bully bir tatile göndersin masraflar ondanİddialı bir isim mi elendi yoksa Baş harfi E ile başlayan Havalar da serin nasılsa.
Memnuniyetle, biliyorsun tatil bizim işimizSeni @Bully bir tatile göndersin masraflar ondan