Yazık şu Anıl'a ya bu kadar da şanssızlık olmaz ya da beceriksizlik mi destek
Anılın kazanıpta Ogedayları susturması gerek ama nerdeee o hızla bu atışlar uçurumYazık şu Anıl'a ya bu kadar da şanssızlık olmaz ya da beceriksizlik mi destekArtık o kadar acıdım ki Serhat'ı yenmesini istedim o derece
![]()
Tuğçe gidince Ogeday yalnız kalacak zaten bir şey diyemez o pısırıkAnılın kazanıpta Ogedayları susturması gerek ama nerdeee o hızla bu atışlar uçurumBende acıdım be 1, 2 oyun verelim
![]()
Berna güçlü hale geçicek bence bu sayede belki performansı artarTuğçe gidince Ogeday yalnız kalacak zaten bir şey diyemez o pısırıkGücünü meleklerinden alıyordu, 2'si de şutlanacak
![]()
Artar tabii, başlarda Sema ile başa baş geliyordu baya zorluyordu onu, sonra kızın psikolojisini bozdular, Tuğçe'nin gidişiyle formunu yeniden bulacaktırBerna güçlü hale geçicek bence bu sayede belki performansı artar![]()
Bernayı şimdi vasıfsız yarışmacı olarak görüyolardı hepsi sporcu insanlar Semayla yarışmaktan korkarken sporcu olmayan Berna hep Semayla yarışmadan korkmayıp yarışıyoduArtar tabii, başlarda Sema ile başa baş geliyordu baya zorluyordu onu, sonra kızın psikolojisini bozdular, Tuğçe'nin gidişiyle formunu yeniden bulacaktır![]()
Berna Sabriyeyi yendi 2-2Tuğçe ergeni gitmeden Sema'ya karşı son galibiyetini aldı
İlk turda 1-1'lik eşitlik var şu an.
Adem Ogeday'ı gömdü ve 2-1 öne geçtik@EFE UYSAL
Atış gıcık ya herkes herkesi yenebilirBerna Sabriyeyi yendi 2-2
İlhan Gökhanı yendi 3-2
Gökhan da Survivor'ın şanslılarından, halk da destek veriyor tabii, ben de beğeniyorum duruşunuİlhan Gökhanı yendi 3-2![]()
Berna Semayı da yendi
Tuğçe elendikten sonra daha da düzelirBerna Semayı da yendi![]()
Anıl Furkanı da yendi be 😱Tuğçe elendikten sonra daha da düzelir
Psikolojik olarak da toparlanmaya başladı![]()
Helal olsunAnıl Furkanı da yendi be 😱
Sema Tuğçeyi gömdü 1-1Helal olsunKıskananlar çatlasın
Anıl zaten ya çok iyi, ya da berbat, ortası yok adamda![]()