Konu başlıklarını sabitliyordum, hepsini karıştırmışsınız.Ben destek olmaya devam ederim daha yapılması gereken diziler çok![]()
Ben de en azından izlediğim dizilerin konularını güncellerim.Ben destek olmaya devam ederim daha yapılması gereken diziler çok![]()
İyi olur, @denizz19 ile seni yardımcım yapıyorum bu konuda.Ben de en azından izlediğim dizilerin konularını güncellerim.![]()
Gerzek herif ben yardımcı olmam iyilik meleği olurumİyi olur, @denizz19 ile seni yardımcım yapıyorum bu konuda.![]()
Aradığım melek sendin demekGerzek herif ben yardımcı olmam iyilik meleği olurum![]()
Çıktın mı askerlik etkisindenAradığım melek sendin demek![]()
Çıkmayı pek düşünmüyorum, seni de sokacağım o etkiye.Çıktın mı askerlik etkisindengerçi avatara bakarsak pek çıkamamışsın
![]()
Keşke bir şey olsa gitmesemÇıkmayı pek düşünmüyorum, seni de sokacağım o etkiye.![]()
Paşa paşa gidip, aslan gibi döneceksin.Keşke bir şey olsa gitmesem![]()
Döndüğün gün Ne kadar güzel oluyor dimiPaşa paşa gidip, aslan gibi döneceksin.![]()
Biraz hüzün, biraz rahatlama. Karışık duygulardasın.Döndüğün gün Ne kadar güzel oluyor dimi![]()
165 gün geçer mi YaBiraz hüzün, biraz rahatlama. Karışık duygulardasın.![]()
Aman sende çok nazlısın, git gel işte.165 gün geçer mi Ya![]()
4 yıl yurtta kaldım sence etkisi olur muAman sende çok nazlısın, git gel işte.![]()
Kırgın çiçeklerin faydasını da göreceksindir.4 yıl yurtta kaldım sence etkisi olur mu![]()
Kanka geçer dimi 165 günKırgın çiçeklerin faydasını da göreceksindir.![]()
![]()