Onun mizahımı olur izleyenlere de hakaret resmen öyle dicekİlk bölümünüzde Diriliş esintileri vardı ama tutmadı maalesef erkek kitleye oynama oyununuz
Mizah yapmış aslında beğendim ben![]()
pll nin son bölümünü izlemedim hala şimdide araya sense girdien güzel buydu ama pll den
Ekli dosyayı görüntüle 55308
@Çiğdem- in memeli oğlanı aslında böyleydi
![]()
bunlar da katilleri@destere @mrt-06
![]()
ay hoşt biz kullarmızı taklit etmeyiz.ss
eee tabi sense8 daha ilgi çekici senin için gayler,lezbiyenler,translar falanpll nin son bölümünü izlemedim hala şimdide araya sense girdikızları yine öteleyeceğim sanırım
![]()
yo orada oyuncuya laf ettimOnun mizahımı olur izleyenlere de hakaret resmen öyle dicek![]()
en güzel buydu ama pll den
Ekli dosyayı görüntüle 55308
@Çiğdem- in memeli oğlanı aslında böyleydi
![]()
bunlar da katilleri@destere @mrt-06
![]()
ay hoşt biz kullarmızı taklit etmeyiz.ss
hintli(kala) ile sarışın(riley) yetiyor banaeee tabi sense8 daha ilgi çekici senin için gayler,lezbiyenler,translar falan@Dosi çiğdem olmayınca bu yoldan çıktı
![]()
hannayla emilyi çekemedin dimi yaşlı teyze al sana
hannayla emilyi çekemedin dimi yaşlı teyze al sana
![]()
Ural'dan nefret ederdim iyi ki geberdi
Ural'dan nefret ederdim iyi ki geberdiTurgut Alp'e bir şey olmasın
![]()
Turgutun burada Uralın adamlarını deştiUral'dan nefret ederdim iyi ki geberdiTurgut Alp'e bir şey olmasın
![]()
neyse la ben sense8 2x1 i izlemeye gideyim sen şunu izle de köpek olmak istehintli(kala) ile sarışın(riley) yetiyor banadiğerleri gereksiz karakter
birde şu chapheus u değiştirdiler bu sezon rezillik resmen onada katlanmak zorunda kalacağız eskisi daha bir sempatikti![]()
tintintinimini hanıımneyse la ben sense8 2x1 i izlemeye gideyim sen şunu izle de köpek olmak iste@Harunnn60 gudubeti sen de bir işe yara 2.sezon yorum konusu aç
100 bölüm hedefi bu sezon gerçekleşmedi diğer sezon gerçekleşmiş olacak![]()
aaaa neler kaçırmısım ayoll gerçekten çok sevindim çarşamba ertuğrul olmayınca tv bile açmıyoruzbeyni olsa bu dizide oynamazdı zaten pek bişi kaybetmemiş![]()
Emre çarşamba seneye boş olacak zannetti Dirilişten kurtularak ama yine hayalleri boş çıktıaaaa neler kaçırmısım ayoll gerçekten çok sevindim çarşamba ertuğrul olmayınca tv bile açmıyoruz
@xemrexxx 4 gözle bitmesini bekliyordu![]()
dizi ocak baslar 100 bölüm biterse çünkü haziran öncesi bitirip diziye yazık etmezler cnm kısa olucaksa geç baslarEmre çarşamba seneye boş olacak zannetti Dirilişten kurtularak ama yine hayalleri boş çıktıSeneye 100. Bölümde bitirebilirler ya da Haziranda da bitebilir
![]()