biz tarafsız oy kullanırız zira kimse bize rakip olabilecek kadar kudretli değildir
Parmaklarım kırılsaymış da vermeseymişim@Bully dediki @xemrexxx tam puan verdiyse ben altta kalirmiyim söylenip durmasin deyip kardesim dedigi @EFE UYSAL a kıydı
Game of Thrones 2
Buz Devri 1
efe de sana bunu diyor @Bully@Bully dediki @xemrexxx tam puan verdiyse ben altta kalirmiyim söylenip durmasin deyip kardesim dedigi @EFE UYSAL a kıydı
Game of Thrones 2
Buz Devri 1
ozaman esitligi bozmak icin ugrasmazdimParmaklarım kırılsaymış da vermeseymişim![]()
evet suan baska meseleler ilede ugrasiyorum ama tabi 2 finalist oldugunuz icin (ucuncuyu saymiyorum yok piyasadakız sanki konu ıssızlaştı![]()
ozaman esitligi bozmak icin ugrasmazdim
evet suan baska meseleler ilede ugrasiyorum ama tabi 2 finalist oldugunuz icin (ucuncuyu saymiyorum yok piyasada)
ve söz konusu benim yarismam olunca konudan kacanlarda oldugu icin normal![]()
Birinci kaç puan farkla şampiyon olduozaman esitligi bozmak icin ugrasmazdim
evet suan baska meseleler ilede ugrasiyorum ama tabi 2 finalist oldugunuz icin (ucuncuyu saymiyorum yok piyasada)
ve söz konusu benim yarismam olunca konudan kacanlarda oldugu icin normal![]()
ikinci tabloda 29 aciklanmis.olur ve 10 tane şampiyonluk konusunda bir okadarda burda devam edecekKaç oy kaldı kızz![]()
ikinci tabloda 29 aciklanmis.olur ve 10 tane şampiyonluk konusunda bir okadarda burda devam edecek![]()
Allah sana red wedding e katılıp da ölmemeyi nasip etsin @Tolstoyevski6 @Tolstoyevski (@xemrexxx o kötü davranmistin. şimdi al gönlünü 😡)
3-GAME OF THRONES
2-Titanic
1-Buz Devri