biz tarafsız oy kullanırız zira kimse bize rakip olabilecek kadar kudretli değildir
@denizz19 özekdeki soruma cevap ver seni taniyorum ben
Parmaklarım kırılsaymış da vermeseymişim@Bully dediki @xemrexxx tam puan verdiyse ben altta kalirmiyim söylenip durmasin deyip kardesim dedigi @EFE UYSAL a kıydı
Game of Thrones 2
Buz Devri 1
efe de sana bunu diyor @Bully@Bully dediki @xemrexxx tam puan verdiyse ben altta kalirmiyim söylenip durmasin deyip kardesim dedigi @EFE UYSAL a kıydı
Game of Thrones 2
Buz Devri 1
ozaman esitligi bozmak icin ugrasmazdimParmaklarım kırılsaymış da vermeseymişim
evet suan baska meseleler ilede ugrasiyorum ama tabi 2 finalist oldugunuz icin (ucuncuyu saymiyorum yok piyasada )kız sanki konu ıssızlaştı
ozaman esitligi bozmak icin ugrasmazdim
evet suan baska meseleler ilede ugrasiyorum ama tabi 2 finalist oldugunuz icin (ucuncuyu saymiyorum yok piyasada )
ve söz konusu benim yarismam olunca konudan kacanlarda oldugu icin normal
Birinci kaç puan farkla şampiyon olduozaman esitligi bozmak icin ugrasmazdim
evet suan baska meseleler ilede ugrasiyorum ama tabi 2 finalist oldugunuz icin (ucuncuyu saymiyorum yok piyasada )
ve söz konusu benim yarismam olunca konudan kacanlarda oldugu icin normal
ikinci tabloda 29 aciklanmis.olur ve 10 tane şampiyonluk konusunda bir okadarda burda devam edecekKaç oy kaldı kızz
ikinci tabloda 29 aciklanmis.olur ve 10 tane şampiyonluk konusunda bir okadarda burda devam edecek
Allah sana red wedding e katılıp da ölmemeyi nasip etsin @Tolstoyevski6 @Tolstoyevski (@xemrexxx o kötü davranmistin. şimdi al gönlünü 😡)
3-GAME OF THRONES
2-Titanic
1-Buz Devri