Zey TV En İyi Ben Seçerim Final

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,306
Puanı
1,060
En İyi Ben Seçerim büyuk final 5 mayıs 2017 saat 19.15'te
1f642.png

Birincimiz belli sayılır ama tabi daha gelen oylar değistirebilir çünkü birinci ve ikinci ile olan oy farkı dün 1 iken bugün 6 oy fark oldu
1f642.png

İste şampiyonumuzu bekleyen ödül (kapak resmi).Acaba kimin olacak :D :​
Bild1.JPG
Buda Kupa :D Kazanan yarışmacının ismi yazılacak kupaya :D
testtttttt.jpg

@EFE UYSAL sana sonra beşiktasa uygun ayarlarım :D zaman alıyorda :)
@Bully @xemrexxx :A

suan 53 tane oy var :D buda demek oluyorki yine bizi uzun bir oylama gecesi bekliyor :A

Son düzenleme:
Emeğine sağlık muhteşem görünüyor :A

Ben profilimde kapak resmi kullanmadım hiç bugüne kadar, şampiyon olursam ilk kez kullanmış olurum böylelikle :A
umarım kullanmak nasip olur ama istersen 2. yada 3 olursan onu belirtirim yinede bir süre kullan :A

@vadikızı @denizz19 @mrt-06 @destere @Çiğdem- @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @berkann @MEnes @MasacRE- @Doğu @Billy Kane @sokak sanati @ozmoturk @Forumdash @OzaN @FaJi @dreamy @tolgab @Maskeli Fedai @MayısKralı @mesmeso61 @turkuazz

umarım kullanmak nasip olur ama istersen 2. yada 3 olursan onu belirtirim yinede bir süre kullan :A
Şampiyon olamazsam ne kullanacam :A Bize zirveler yakışır, aksi her sonuç başarısızlıktır :A

Geldim cnm geldim az daha unutuyordum ellerimi yıkarken mutfakta aklıma geldi :D Şimdiden emeğine sağlık canım benim:kissingheart::kissingheart:
@Bully yumucuğum @xemrexxx teyzemm @EFE UYSAL toruncum başarılar dilerim üçünüzede:D:D

O beni test etmeyi, bana oyun yapmayı sever yarın göreceğiz artık bakalım :A

Olamazsak da sağlık olsun önemli olan eğlenmekti :D
iyide ikincisin imasinda bulunmadim :S
ben bu konuda test yapamam. Final nede olsa.

aslında birinci olmak önemli değil dicektim ama rakipler @Bully ve @EFE UYSAL melunları:)) melunluklarının yanında ikisi de acuminatinin takipçisi o yüzden ikisi yenilmeli:X @mrt-06 cığım oy kullanırken onların macun izlediğini bnm izlemediğimi unutma:bhr: birkaç üyeyi de banlamakla tehdit edersen sevinirim:A

bu arada eline sağlık @Dosi :X

aslında birinci olmak önemli değil dicektim ama rakipler @Bully ve @EFE UYSAL melunları:)) melunluklarının yanında ikisi de acuminatinin takipçisi o yüzden ikisi yenilmeli:X @mrt-06 cığım oy kullanırken onların macun izlediğini bnm izlemediğimi unutma:bhr: birkaç üyeyi de banlamakla tehdit edersen sevinirim:A

bu arada eline sağlık @Dosi :X
Ben kim neyi seçti bilmiyorum sen nelerdin. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...