İnternetten Korsan Film İzleyenler İçin Uyarı Geldi!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
323.jpg

Bakan Nabi Avcı, internetten korsan film izleyenlere kötü haberi verdi. Yapılan yeni değişikliklerle telif hakları ve sanatçıların haklarının korunacağını açıkladı.

İşte yaptığı açıklamalar;

"Bir sanat eserini korsan, yasa dışı bir şekilde kullanıyorsanız meslek birliğiyle birlikte sizin internet kullanımınızı yavaşlatmaktan internete erişiminizi yasaklamaya kadar bir dizi tedbir öngörülüyor.''
Taslak, internet sitemizde 30 gün süreyle görüşlere açık olacak. Bu bir ay içerisinde biz zaten komisyon üyelerimizden de gelen, kamuoyundan gelecek olan görüşleri, değerlendirmeleri alacağız. Son şeklini verip bu yasama dönemi bitmeden inşallah yasalaştırmak için Meclise göndereceğiz

Ben zaten film izlerken Netflix'den izliyorum artık, benim için bir sıkıntı yok. :A

Tek bir çatı altında toplansa keşke. Puhu gibi ücretsiz olsa.

Şimdi doğan grubu ayrı, doğuş gurubu ayrı, bein grubu ayrı, türk telekommayrı hepsi telif peşinde koşarlar:T:

3d5.gif

Umarım ciddi zarar görmeyiz. Korsanın alternatifi olsa ona yönelirdik ama ne yazık ki çoğu içerik için yok. Özellikle ödül sezonu takip etmek isteyenler korsana muhtaç. :(

Yerli filmlere yönelik olacaktır. Kim takar benim izlediğim 1940'ların Fransız filmini zaten? Ama yerli filmlere yönelik olsa bile özel hayatın gizliliğine tecavüzdür bu uygulama, interneti yavaşlatmak, kesmek nedir ulan? Yaptırım yapacaksanız filmi paylaşan siteye ve yöneticilerine yapın.

İzdivaç olayına sevinenler mutlu olabilir, yavaş yavaş internette de nefes alamayacak duruma geleceğiz. Birkaç sene önce yavaştan sözünü açtılar ama ileri gidemediler, bakalım erotik sitelere yönelik büyük yaptırıma ne zaman başlayacaklar? Elhamdülillah gün geçmiyor ki hükümete nefretimiz artmasın. :)

Bir filmin, müziğin veya bir sanat eserinin yayılmasından neden bir sanatçı rahatsız olur ki? Zaten yeterince para kazanıyorlar.

Netflix için seninle tartışmıyor muyduk aşırı gereksiz falan diyordun? Başkası mıydı yoksa o? :A
Yılan gibi nasıl da unutmamış. :A Kuzenim yazmış olamaz mı? :D

İçerik olarak yeterli değil hala ama deneme üyelikten sonra iptal etmeye üşendim aylık otomatik ödemede zaten her ay iflasımı veriyorum ondan gelen 10 lira fazla sıkıntı yapmıyor. :F

5 dizi izliyorum arada film birde TV'ye, telefona falan geçince kaldığım yerden devam etme özelliği çok hoşuma gidiyor. :A

Eğer onların dizilerini toptan kaldırırsa o zaman alırım üyelik yoksa bir türlü de olsa buluyorum netten :A
Ben hepsini dublajlı da izleyebiliyorum ama. :A

İçerik olarak yeterli değil hala ama deneme üyelikten sonra iptal etmeye üşendim aylık otomatik ödemede zaten her ay iflasımı veriyorum ondan gelen 10 lira fazla sıkıntı yapmıyor. :F

5 dizi izliyorum arada film birde TV'ye, telefona falan geçince kaldığım yerden devam etme özelliği çok hoşuma gidiyor. :A

Yabancı bir şeyi animasyon olmadığı sürece asla dublajlı izlemem :A

Sorma geçen @Forumdash ile konuştum.:F AHS'nin bile kökünü kazımışlar. :F Yok hiçbir yerde. :A FX Türkiye, hırslı çıktı valla tam Türklerin anlayacağı dilden konuştu adamlar. :A
Kanalda bir şey yok ama sabah akşam Bones diye bir diziyi veriyor, AHS, TWD hep gece yarısından sonra madem böyle yapacaksınız niye aldınız. Bir tek Pazartesi PT saatinde. :T:

İyi ki PLL, The Flash'a göz dikmediler. :A

Kanalda bir şey yok ama sabah akşam Bones diye bir diziyi veriyor, AHS, TWD hep gece yarısından sonra madem böyle yapacaksınız niye aldınız. Bir tek Pazartesi PT saatinde. :T:

İyi ki PLL, The Flash'a göz dikmediler. :A
Toptan yasaklamasınlarda. :A

FX'i seviyorum bir yandan çünkü geçen sene bana AHS hediyeleri vermişlerdi. Bu sene TWD-AHS etkinliklerine katılamadım. Yine bol bol hediye dağıtmışlar.:T Seneye artık... :(
C9wsZKHXoAIvvyJ.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking