onu konuk olarak alman başta hataydı zatenOdanın ruhunu da bozdu.Bu işin adabı soru soruldukça cevaplamaktır.
![]()
onu konuk olarak alman başta hataydı zatenOdanın ruhunu da bozdu.Bu işin adabı soru soruldukça cevaplamaktır.
![]()
Hani insanlar merak ettiklerini sorsun diye şey etmiştim ne biliyim.onu konuk olarak alman başta hataydı zatenvar olan reytingide kuruttu mübarek gittiği yerde ot bitmiyor
öyle pis bir insandır kendileri
![]()
bazen oluyor böyle sabah arada bir damlıyorumda fazla beklemem birazdan kaybolurum zatenHani insanlar merak ettiklerini sorsun diye şey etmiştim ne biliyim.
Sen sabah sabah hayırdır pek gelmezdin?![]()
Ben de çıkıcam şimdi akşama görüşürüz o zaman.bazen oluyor böyle sabah arada bir damlıyorumda fazla beklemem birazdan kaybolurum zaten![]()
şansız bedevi @Doğu hala konuya damlamamışBen de çıkıcam şimdi akşama görüşürüz o zaman.![]()
Sende soru sorsana git gide birikiyor.şansız bedevi @Doğu hala konuya damlamamışinşallah kutup ayısını atlatmıştır başına kötü bişey gelmez umarım insan kaygılanıyor tabi nede olsa sıvacılık geçmişimiz var
![]()
Yöneticilikten ayrılan emekli oluyor. Kıymetini bil rütbenin.@Doğu kardeşim sana sanatsal bir soru sorayım bari.
Sana bir ütopya vaad ediliyor ve tüm kararlar sana bırakılıyor, nasıl bir yer olması gerektiğini sen seçiyorsun. Nasıl bir yer hayal ederdin, o yaşam alanını ve topluluğunu nasıl isterdin?
Bu arada @mrt-06 emekli olacak kadar yaşlandım mı la ben bu ne böyle.Yöneticiliği bıraktık siyah renge geri dönelim dedik baktık emekli edilmişiz griye dönmüşüz.
![]()
Tamam tamam fark ettim şimdi çok az kişide varmış bu rütbe.Yöneticilikten ayrılan emekli oluyor. Kıymetini bil rütbenin.![]()
Çok istiyorsan favori yapabilirim ama dediğim gibi işleyiş böyle ve sayılı kişilerde var.Tamam tamam fark ettim şimdi çok az kişide varmış bu rütbe.Siyah renk yerine gri renk de olur problem yok gibi şu anlık.
![]()
Tamam tamam işleyişe uyalım ve sayılı kişide olan bu özelliği kullanalım madem.Çok istiyorsan favori yapabilirim ama dediğim gibi işleyiş böyle ve sayılı kişilerde var.Gri renk sevmiyor musun?
![]()
Peki hayırlı olsun emekliliğin.Tamam tamam işleyişe uyalım ve sayılı kişide olan bu özelliği kullanalım madem.Renklerle ilgili bir sıkıntım yok zaten baktım favoriyle işlevleri hemen hemen aynı gibi duruyor. Bu yüzden kalabilir sorun değil.
![]()
Saol canım, bu yaşta beni bu rütbeyle şereflendirdiğiniz için sizi takdir ediyorum.Peki hayırlı olsun emekliliğin.![]()
Saol canım, bu yaşta beni bu rütbeyle şereflendirdiğiniz için sizi takdir ediyorum.Genç yaşta emekli olup emekli maaşına bağlandık sonuçta hiç fena bir durum değil.
![]()
Evet abla kendin sorup cevabını vermişsin zaten ne isterim daha.Aaa neden bıraktın modluğu ablamgerçi sende haklısın işlerinden dolayı aktif olamıyosun
Evet abla kendin sorup cevabını vermişsin zaten ne isterim daha.Foruma bile zor giriyorum zaten haftada 5 konu açmanız gerekiyor denilince bıraktım ben de napim.
![]()
İlk maaşınla sıvacılara bir iskender çekersin artık.Saol canım, bu yaşta beni bu rütbeyle şereflendirdiğiniz için sizi takdir ediyorum.Genç yaşta emekli olup emekli maaşına bağlandık sonuçta hiç fena bir durum değil.
![]()
Yani benim için yöneticiyken de fark eden bir şey yoktu şimdi de yok elbette.Doğru ara iyice azaldı aktifliğin görüyorum ama emekli olsanda forumda olacan zaten![]()
Bakacağız artık çok uzak kaldım yoldaşlarımla, onları düşüneceğim elbette.İlk maaşınla sıvacılara bir iskender çekersin artık.![]()