meryoşum yan role düştü diyen safoz arkadaşlar vardı nerede onlar , kadın diziyi aksiyondan romantik komediye çevirdi ayolDizi ergen dizilerine döndü.@Çiğdem-
kız sen aşktan ne anlarsın sapık çikinella
kız iyi ki son sahnede sadece ilyası tutukladılar öldürselerdi ikisi de cenabet gidecekti öteki tarafa direkt cehennemlikler04:50'den itibaren izleyin.Vakit kaybı olmasın
Bu arada; Karı dizisi is loading %77...![]()
Dizi ergen dizilerine döndü.@Çiğdem-
Seneyede kadrodaymıs kadın yapıştı gitmiyormeryoşum yan role düştü diyen safoz arkadaşlar vardı nerede onlar , kadın diziyi aksiyondan romantik komediye çevirdi ayolyan rolmüş
kız iyi ki son sahnede sadece ilyası tutukladılar öldürselerdi ikisi de cenabet gidecekti öteki tarafa direkt cehennemlikler![]()
O adam ne ara eski eşinden ayrıldı gitti Suzi'ye ben anlamadım. Başka dizi olsa konuyu süründürürlerdi herhalde pek kadın entrikası istemiyorlar dizide.meryoşum yan role düştü diyen safoz arkadaşlar vardı nerede onlar , kadın diziyi aksiyondan romantik komediye çevirdi ayolyan rolmüş
kız iyi ki son sahnede sadece ilyası tutukladılar öldürselerdi ikisi de cenabet gidecekti öteki tarafa direkt cehennemlikler![]()
yazın diziyi bırakma kararı alırsın sen benceSeneyede kadrodaymıs kadın yapıştı gitmiyor![]()
![]()
![]()
eşinden 2 gün önce boşandı suzi olunca biraz hızlandırdı boşanmayıO adam ne ara eski eşinden ayrıldı gitti Suzi'ye ben anlamadım. Başka dizi olsa konuyu süründürürlerdi herhalde pek kadın entrikası istemiyorlar dizide.![]()
![]()
sahne biter bitmez suzi koşup ağzını kezzapla çalkalamıştır mikrobu öldürmek içinİlyas için herkesi karşısına alan Suzi sonunda muradına erdi. İşte @Çiğdem- çikinellasına 6 dakika 17 saniye baygınlık yaşatan o sahne:
valla bilemiyorum @Çiğdem- suzinin yerinde olmak istiyoru mdiyordu en son bir ona soralımsahne biter bitmez suzi koşup ağzını kezzapla çalkalamıştır mikrobu öldürmek için![]()
hiç sanmam bir kere oğlanın standardı hogathanın istediği standartların çok altındavalla bilemiyorum @Çiğdem- suzinin yerinde olmak istiyoru mdiyordu en son bir ona soralım![]()