MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Rafet bu haftada zıplayabilecekmi bakalım :A :A :A

hahah aa isim vermedim bee kuru kafa şimdi zehirli bir zıkkım içeceği hazırlamaya baslar basımıza bela aldırma :A :A :A @Tolstoyevski
Sen inanılmaz diyince aklıma ilk olarak Erkin'in elenme ihtimali geldi :A Hadi inşallah diyelim :A

Zaten çaylak yarışmacı olduğu nerde görülmüş, fırsatını bulmuşken şutlamak lazım :A

Sen inanılmaz diyince aklıma ilk olarak Erkin'in elenme ihtimali geldi :A Hadi inşallah diyelim :A

Zaten çaylak yarışmacı olduğu nerde görülmüş, fırsatını bulmuşken şutlamak lazım :A
geçen gün bunu belirten yazı yazmıştımya öyle birşey olsa bu kuru kafa belgeletir o mesajları mahkemeye bile gider ayoll :A :A :A

Senin oyların krıtık olabilir bak gerçekten daha @Bully de yollamadı son anlarda rakiplerine verip kendini eletebilirmi acaba sona kalmak tehrikeli bu yarışlarda
:A :A :A
Birazdan yollarız :A Geçen hafta acaba elenir miyiz derken birinci olduk, bu hafta daha zayıf ve kafam rahat o yüzden :F

Rafete iyi ver :A ben bu haftalik yarismaciyim :F
@EFE UYSAL Rafet'e elenme adayı demişti çok beklersin iyi puanı :A

@Bully ne gözlük atiyon :A Gökhana bunun 10 katini yapiyordum. Bu yarismada ilk ve son kez yarismaci olma hissi hissedeyim diyorim. Bir daha da olmayacak :D . Sarkiyi ben listeye koydum diye bu çabam :)
Bu hafta Rafet elenirse ben jürilikten çekilecegim @Çiğdem- :A ciddiyim :D
tüm parami yatirdim :A

@EFE UYSAL a tekmeyi atarim ozaman puanlarimla 😉 bizim final Cuma 😉

@Bully ne gözlük atiyon :A Gökhana bunun 10 katini yapiyordum. Bu yarismada ilk ve son kez yarismaci olma hissi hissedeyim diyorim. Bir daha da olmayacak :D . Sarkiyi ben listeye koydum diye bu çabam :)
Bu hafta Rafet elenirse ben jürilikten çekilecegim @Çiğdem- :A ciddiyim :D
tüm parami yatirdim :A

@EFE UYSAL a tekmeyi atarim ozaman puanlarimla 😉 bizim final Cuma 😉
Umarım hayal kırıklığına uğramazsın :A

Adam 2 sayfa önce Rafet ve Feridun elenme adayı demiş, tehditine boyun eğmeyecektir :A

@EFE UYSAL oylarini kullan yarismaya.
Artik Survivor konulari acmayacam :D elimi ayağimi cekiyorum :D stres yapma acarken.
@Bully belki acemi çaylak yada adi her ne ise, o üye olmak icin basvurabilirim yakinda :A

Umarım hayal kırıklığına uğramazsın :A

Adam 2 sayfa önce Rafet ve Feridun elenme adayı demiş, tehditine boyun eğmeyecektir :A
dedigim gibi elenirsem jüri olmayacam artik :)
kismet

bu hafta hepsi iyi gelmiş o yüzden @MasacRE- ye bir veda töreni hazırlayalım şimdiden ağaçkakan gidici gibi :)

oylarımı yolladım hogatha:) hayrını gör veya görme nedersen et işte :)
aaa teşekkürler bu hafta erken yollamana çok sevindim ayoll :Z

yarışmacılarda sevinicekmi bakalım :A