Rafet ve Feridunbu hafta şutlama adayın kim cnm kim elenir diyorsun
Rafet ve Feridunbu hafta şutlama adayın kim cnm kim elenir diyorsun
hiçmi üzülmüceniz ayoll @MasacRE- elendiğinde masacreyede baya bu hafta iyi algı yaptım iyi sonuc alırsa bana tşşk etsinRafet ve Feridun
O elendiğimde arkamdan kahkaha atıyordu bende atıcam elbethiçmi üzülmüceniz ayoll @MasacRE- elendiğinde masacreyede baya bu hafta iyi algı yaptım iyi sonuc alırsa bana tşşk etsin
hahah aa öyle birşey varsa bilemicem cnm @MasacRE- öyle birşey yapmışsa senden bu tepkiyide hak etmiş olayı araştırayım benO elendiğimde arkamdan kahkaha atıyordu bende atıcam elbet
Sonra Ademe Allah Belasını versin kudurun resmi attı nefretin hat safhaya geldi eklenince misket oynıcamhahah aa öyle birşey varsa bilemicem cnm @MasacRE- öyle birşey yapmışsa senden bu tepkiyide hak etmiş olayı araştırayım ben
Sonra Ademe Allah Belasını versin kudurun resmi attı nefretin hat safhaya geldi eklenince misket oynıcam
hhahah aa orası öyle tabi allah dedelerimize ninelerime uzun ömür versin@MasacRE- kurban olsun bu dedeme dedemin bir parmağı etmez
Allah uzun ömürler versin o dedeme 80 yasında bu azim ve çaba takdire şayanhhahah aa orası öyle tabi allah dedelerimize ninelerime uzun ömür versin
80 yaşlarında bir dede görüyorum bisiklet sürüyor yolda bazen görüyorum
bir tanede nine var araba sürüyor ayoll 70-80 yaşlarındaAllah uzun ömürler versin o dedeme 80 yasında bu azim ve çaba takdire şayan
İlginçmiş 80 yasında araba sürmek tehlikeli bence normalde nineyi uyaraydın kaza yapar falanbir tanede nine var araba sürüyor ayoll 70-80 yaşlarında
karadeniz insanı sonucta
hhahah ilk gördüğümde şaşırmıştım başı kapalı tip oalrak bildiğin 80 yaşlarında bir nine kılık kıyafet olarakta baya bir bakmıstım gördüğümdeİlginçmiş 80 yasında araba sürmek tehlikeli bence normalde nineyi uyaraydın kaza yapar falan
Kim sürdürüyorsa kadıncağıza büyük akılsızlık etmiş 80 yasında kadın önünğ zor görür be dikkat sıkıntısı yaşar kadına Allah yardım etsinhhahah ilk gördüğümde şaşırmıştım başı kapalı tip oalrak bildiğin 80 yaşlarında bir nine kılık kıyafet olarakta baya bir bakmıstım gördüğümde
araba modellerindne anlamam ama tip olarak şöyle birşey sürüyor koca araç
Sen biliyormusun sürmeyi @Harunnn60 ehriyet almaya çalısıyor sende katılKim sürdürüyorsa kadıncağıza büyük akılsızlık etmiş 80 yasında kadın önünğ zor görür be dikkat sıkıntısı yaşar kadına Allah yardım etsin
Biliyorum tabi bende seneye başvurcam abla o zaman reşit olucam 7 ayım var 1 yıl uğraşcaz almak için o sıkıntı.sssSen biliyormusun sürmeyi @Harunnn60 ehriyet almaya çalısıyor sende katıl
aa doğruya 18 olmak gerekiyor neyse az kalmış cnm kendi başına özgür bir herif olmanaBiliyorum tabi bende seneye başvurcam abla o zaman reşit olucam 7 ayım var 1 yıl uğraşcaz almak için o sıkıntı.sss
Ailemde önümde duramıcak artıkk yaşasın özgürlük herşeye yasak koymak nediryaaa doğruya 18 olmak gerekiyor neyse az kalmış cnm kendi başına özgür bir herif olmana
iş sahibi olana kadar o devam eder tabiAilemde önümde duramıcak artıkk yaşasın özgürlük herşeye yasak koymak nedirya
5 sene daha mı beklicem yanı ünide zaten ayrı eve geçicem kaçınılmaz soniş sahibi olana kadar o devam eder tabi
5 sene daha mı beklicem yanı ünide zaten ayrı eve geçicem kaçınılmaz soniş sahibi olana kadar o devam eder tabi
bu hafta hepsi iyi gelmiş o yüzden @MasacRE- ye bir veda töreni hazırlayalım şimdiden ağaçkakan gidici gibiRafete destek atın . sarkıyı ben listeye ayarlamistim
oylarımı yolladım hogatha hayrını gör veya görme nedersen et işteiş sahibi olana kadar o devam eder tabi