sibel canada yüksek puanlar vermiştim , sezen aksuyada yüksek puanlar vermiştim genelde senin seçimlerinle aram barışık gidişatı bozmayasın bir perran teyzeye kıl oluyorumSibel Can'a kıydın olan bu.
Başımı taşlara vuruyorum şuan kraliçem.
sibel canada yüksek puanlar vermiştim , sezen aksuyada yüksek puanlar vermiştim genelde senin seçimlerinle aram barışık gidişatı bozmayasın bir perran teyzeye kıl oluyorumSibel Can'a kıydın olan bu.
Başımı taşlara vuruyorum şuan kraliçem.
Teşekkür ederim ama Perran annem konusunda çok sinir olmuştum sana hemde Perran'ıma hakaretler savurmuştun..sibel canada yüksek puanlar vermiştim , sezen aksuyada yüksek puanlar vermiştim genelde senin seçimlerinle aram barışık gidişatı bozmayasın bir perran teyzeye kıl oluyorum
Teşekkür ederim ama Perran annem konusunda çok sinir olmuştum sana hemde Perran'ıma hakaretler savurmuştun..
hhahah ahh sizi böyle sevişiyorken görmek çok güzelsibel canada yüksek puanlar vermiştim , sezen aksuyada yüksek puanlar vermiştim genelde senin seçimlerinle aram barışık gidişatı bozmayasın bir perran teyzeye kıl oluyorum
yani bu konuda vazgeçmiş değilim tavrım aynen devam ediyor en iyisi biz yanyanayken perran teyzeden bahsetmeyelim yoksa yine birbirimize girişeceğizTeşekkür ederim ama Perran annem konusunda çok sinir olmuştum sana hemde Perran'ıma hakaretler savurmuştun..
o işi sadece seninle yaparım hiç boşuna beni yeni maceralara sürüklemehhahah ahh sizi böyle sevişiyorken görmek çok güzel
Aaa ayıpp senin hiç sevmediğini kelimeleri kullanıyorsun .sshhahah ahh sizi böyle sevişiyorken görmek çok güzel
Bu ikisi gerçekte sevişiyolar bence sen onu demek istedin
Perranım aramızda yattı aman girdi.hhahah ahh sizi böyle sevişiyorken görmek çok güzel
Peki geçmişteki laflarına bir perde çekerim o zaman.yani bu konuda vazgeçmiş değilim tavrım aynen devam ediyor en iyisi biz yanyanayken perran teyzeden bahsetmeyelim yoksa yine birbirimize girişeceğiz
o işi sadece seninle yaparım hiç boşuna beni yeni maceralara sürükleme
çok sapıklaştı bu aralar çook eskiden böyle değildiAaa ayıpp senin hiç sevmediğini kelimeleri kullanıyorsun .ss
çok sapıklaştı bu aralar çook eskiden böyle değildi
Bu ikisi gerçekte sevişiyolar bence sen onu demek istedin
hhahahah atacanı yanlıs tanımıssınız siz ayoll sapık ilan ettiniz efedi kardeşimiPerranım aramızda yattı aman girdi.
Peki geçmişteki laflarına bir perde çekerim o zaman.
biz senden bahsediyorduk hemen sıvıştın aradan )hhahahah atacanı yanlıs tanımıssınız siz ayoll sapık ilan ettiniz efedi kardeşimi
Biz senden söz ettik ama @destere de senin gözünde sapık herhaldehhahahah atacanı yanlıs tanımıssınız siz ayoll sapık ilan ettiniz efedi kardeşimi
hhahah konuyu başka yere çektim evet kızların en iyi yaprtığı şeybiz senden bahsediyorduk hemen sıvıştın aradan )
neyse ben bir şarkıları kurcalayayım bakalım kim napmış bu hafta )
neyse ben bir şarkıları kurcalayayım bakalım kim napmış bu hafta )
EFE İLE BİRLİKTE DİNLEYİN OYLARINIZI VERİNBiz senden söz ettik ama @destere de senin gözünde sapık herhalde
Feridun desteğimden çok faydalanacak bundan emin olabilirEFE İLE BİRLİKTE DİNLEYİN OYLARINIZI VERİN
şarkılarımız çok güzel feriduna destekler bekleniyor
sibel canada yüksek puanlar vermiştim , sezen aksuyada yüksek puanlar vermiştim genelde senin seçimlerinle aram barışık gidişatı bozmayasın bir perran teyzeye kıl oluyorum
Rafete destek atın . sarkıyı ben listeye ayarlamistimAaa ayıpp senin hiç sevmediğini kelimeleri kullanıyorsun .ss
bu hafta şutlama adayın kim cnm kim elenir diyorsunFeridun desteğimden çok faydalanacak bundan emin olabilir
hadi cicili bicili rüyalar sana cnm bende yatarım birazdanHerkese iyi geceler.