Sihirli Hayatlar 16.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,383
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Hayatlar 16.Bölüm

Avmye yapılan bombalı saldırı sonucunda zaferle ayrılan çiğdemin peri ekibi melekle beraber

Sonucunda selimin kardeşinin yaptığı büyü perilerin sonsuz hayatını alır

Bu baskın sırasında Çiğdem kafasından vurulur kurşun sığırmıştır hastahanede olan kanama beyin kanaması riski taşınmıyordur bunu bilen ömerin nişanlısı saldırıya geçer ve büyük bir olay meydana gelir kafeden tam çıkacakten çiğdem saldırıya uğrar ömerin eski nişanlısını dövüşerek yener polislerden tekmeyle kaçan ömerin eski nişanlısı bombayı patlatır

Madem tek tek yok edemiyorsun hepsini birden yok etmek

Melek ömerin kardeşi özel bir asker olan arkadaşı ama barış yanlısıdır Melek onu kurtarmış ve İsviçreye kaçırmış bir kumpas davasından yargılanıyor Alara başkomiser şu Suikast girişiminden yargılanan sevgilim suçsuz düğün için bu tarafa gelicek Adı Mahmut komutan ben baktım sihirli aynadan suçsuzdu sana güveniyorum periliçe bak tutuklamak istemem hiç birinizi Çiğdem tuzak kuracaklar nasıl bir tuzak hani şu askerle ilgilimi evet yok artık
Askerle düğünde evlenmeyi planlıyan melek
Her şeyi göze almış ama suçu ilk önce Alara başkomiseri açığa aldırtır Harun müdür Gelin arabasında köpeke dönüşür
Düğün salonunda bir süpriz çıkar
Bir anda herşey havaya uçar

Şehirde dans ediyor binalar bile ediyor
Gelin arabasının şöförüne keskin nişancı silahıyla ateş eder araba hareket ederken kafasına ve gelin arabasında bide bomba koymuştur ve Araba düğün salonuna girer ve patlar.

16.Bölümün sonu
Hastag Düğüne Sürpriz
@vadikızı
@Harunnn60
@Çiğdem-
@MayısKralı

Son düzenleme:
Sihirli Hayatlar 17.Bölüm bütünleme olmazsa cumartesi günü
Sihirli Hayatlar Müthiş bir geri dönüş yapıyor Alara başkomiser ve ekibi bu saldırının hesabını sormak Selimin kardeşi ve Ömerin eski nişanlısının peşine düşer ama Alara başkomiserin yakaladıkları sonucunda ömerin nişanlısı Bana dokunmak o kadar kolay değil yandın Alara başkomiser Harun müdüre telefon gelir Harun müdürün tayini Ahlak şubeye Sürülür Ümraniye Ahlak şubeye Ümraniyenin Ahlak şubenin emniyet müdürü Çocuk şubenin başına geçer
Alara başkomiser uzun zaman oldu demi görüşmemeli
Gelir gelmez Alara başkomisere disiplin soruşturması açar
Müfettiş Fuhuş çetesinin adamı
Harun müdür Ümraniyedeki Ahlak şubenin başına geçince
Ekibin hepsi sabıkalı Ahlak şubenin eski kurt Amiri Seçkin kurtuluş diye Amir Alara başkomisere disiplin soruşturması açmışlar
Tahmin ettim sizinle beraberiz
Biz bitti demeden bitmez
Sihirli Hayatlar 17.bölümüyle Heyecanlı bir şekilde dönüyor
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @MayısKralı @eskici @xemrexxx @destere @beyazsoy @vadikızı @Dosi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi