Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

SON 2 OY bakalım kim elenecek 4 kişi eleme potasında

@Harunnn60 oyları
Mirkelam - Unutulmaz 9
Murat Dalkılıç - La Fontaine 8
Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş 7
Zeki Müren - Dudaklarında Arzu 6
Feridun Düzağaç - Unutama Beni 5
Mehmet Erdem - Gibi Gibi 4
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 3
Ferhat Göçer - Git 2
Erkin Koray - Tek Başımıza 2

@Dosi 'nin hafızası sağlamdır. Şimdi kiminle geldiğini bilmiyorum. İstanbul masalı dışında kaç kere 1 verdim bu insana. 5 vakit namaz kılıp insan aldatan çok. Az önce alalen yalan söyledin. Bana iftira attın. Puanı ben veriyorum ayrıca sen ne hakkı yemiş olacaksın. Saçma sapan konuşuyorsun. Teşekkürler demen minnettir. Hak yemen için seninde zamanında yaptığın gibi ben yarıştığımda özellikle 1 vermen lazım ki buda muamma. Gerçekten çok tehlikeli birisin. Resmen iftira attın bana. Sana o kadar iyi yaklaşmama rağmen içinde ki kin ile hareket edip fırsatta bana iftira attın. Konuşmaya gerek yok. Zamanında seni engelleyen kişiler çok haklıymiş.

Az önce hak yiyen diyosun şimdide ne hakkı yemiş olacaksın diyosun ne diyim umut sana ben:D

@Harunnn60 oyları
Mirkelam - Unutulmaz 9
Ferhat Göçer - Git 2
Teşekkürler. :D @Harunnn60

@Harunnn60 oyları
Mirkelam - Unutulmaz 9
Ferhat Göçer - Git 2

@Harunnn60 jüri başkanlığından sıkılmış herhalde normal jüri gibi vermiş puanlarını :A Puan da fena değil, teşekkürler :D

@Harunnn60 oyları
Mirkelam - Unutulmaz 9
Ferhat Göçer - Git 2

Final puanı gitti göz göre göre, demek ki İçerde izleyen çok kişi yokmuş forumda, gerçi şarkı tek başına kaliteli ama ne bileyim.. :A Daha @denizz19 oyları açıklanmadı, geçen haftadan ötürü o da düşük verecek halbuki biz şarkıya göre puanlamıştık. :)

Final puanı gitti göz göre göre, demek ki İçerde izleyen çok kişi yokmuş forumda, gerçi şarkı tek başına kaliteli ama ne bileyim.. Daha @denizz19 oyları açıklanmadı, geçen haftadan ötürü o da düşük verecek halbuki biz şarkıya göre puanlamıştık. :)
İçerde olmasa bu oyları rüyanda görürdün, sevineceğine çemkiriyorsun :A

Final puanı gitti göz göre göre, demek ki İçerde izleyen çok kişi yokmuş forumda, gerçi şarkı tek başına kaliteli ama ne bileyim.. Daha @denizz19 oyları açıklanmadı, geçen haftadan ötürü o da düşük verecek halbuki biz şarkıya göre puanlamıştık. :)
Ben de şarkıya göre oyumu verdim. Ben herkese kötü verdiği için kötü verseydim herkese birer kere düşük verirdim sanırım :)

Final puanı gitti göz göre göre, demek ki İçerde izleyen çok kişi yokmuş forumda, gerçi şarkı tek başına kaliteli ama ne bileyim.. :A Daha @denizz19 oyları açıklanmadı, geçen haftadan ötürü o da düşük verecek halbuki biz şarkıya göre puanlamıştık. :)

Ben içerde izleyen biriyim geride olsamda diğer şarkıları daha çok sevdiğim için oldu yoksa şarkı güzeldi😉