KHK ile Evlilik Programları Yasaklandı mı?

Hükümeti sevmediği için yapılan her şeye muhalif olma psikolojisi :)

İsabet olmuş :A
İsabet olmuş diyen kişi de programların müptelası. :A Karara üzüldün biliyorum. :A

Mükemmel bir karar :A TOTAL dizileri de kaldırın :A

Evlilik programları yerine sanat, bilim ve spor programları yayın akışına eklenecek. İşte ilk programdan kareler :A
Ekli dosyayı görüntüle 55204
Ters atışta bende ustayımdır. 😎

Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, arkadaş bulma amacıyla kişilerin tanıştırıldığı ve buluşturulduğu, "Dating" diye nitelendirilen ve uydu üzerinden yayın yapan genel ahlaka aykırı programlar yasaklandı. Arkadaşlık programlarının ise yapılan bu düzenleme ile yeni bir formatla yayınlarına devam edebileceği öğrenildi. Takviye edici gıdalar ve benzeri destekleyici ürünlerin de televizyon üzerinden tanıtım ve reklamının yapılması yasaklandı..

Pazartesini merak ediyorum @mrt-06 :X bence bu sezon devam ederler yine de(b) Eylülde başka formata geçerler?

Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, arkadaş bulma amacıyla kişilerin tanıştırıldığı ve buluşturulduğu, "Dating" diye nitelendirilen ve uydu üzerinden yayın yapan genel ahlaka aykırı programlar yasaklandı. Arkadaşlık programlarının ise yapılan bu düzenleme ile yeni bir formatla yayınlarına devam edebileceği öğrenildi. Takviye edici gıdalar ve benzeri destekleyici ürünlerin de televizyon üzerinden tanıtım ve reklamının yapılması yasaklandı..

Pazartesini merak ediyorum @mrt-06 :X bence bu sezon devam ederler yine de(b) Eylülde başka formata geçerler?
İzdivaç olarak devam etmezler o kesin de mesela Esra Zahide Yetiş'in yaptığı tarzda bir program yapabilir. Seda da yarışma sunabilir Uğur ile ama evlilik üzerine olmaz artık. :D

Pazartesi yayın akışlarına yeniden bakıyım bir. :A

İzdivaç olarak devam etmezler o kesin de mesela Esra Zahide Yetiş'in yaptığı tarzda bir program yapabilir. Seda da yarışma sunabilir Uğur ile ama evlilik üzerine olmaz artık. :D

Pazartesi yayın akışlarına yeniden bakıyım bir. :A
Yok Esra ayrılanları birleştirir yardıma muhtaçlara yardım eder. Bu sezon araya baya böyle şeyler serpiştirdi:X

Açıkçası habere ben de çok sevindim, çünkü amaçlarından çıkıp insan onurunu aşağılayıcı bir hal almışlardı. Ama ne olursa olsun devlet zoruyla yasaklanmaları kolay kabul edilebilir bir şey değil. Umarım bu kuşağı dizi tekrarlarıyla doldurup kolaycılığa kaçmak yerine daha kaliteli programlar yayınlar.

Açıkçası habere ben de çok sevindim, çünkü amaçlarından çıkıp insan onurunu aşağılayıcı bir hal almışlardı. Ama ne olursa olsun devlet zoruyla yasaklanmaları kolay kabul edilebilir bir şey değil. Umarım bu kuşağı dizi tekrarlarıyla doldurup kolaycılığa kaçmak yerine daha kaliteli programlar yayınlar.
Çocuktan Al Haberi hafta içi olsa nasıl olur sence. :A

Çocuktan Al Haberi hafta içi olsa nasıl olur sence. :A
O programın formatı hafta içini kaldırmaz bence. Kelime Oyunu'nu teve2 almasa Kanal D yayınlayabilirdi belki. Ama büyük ihtimalle dizi tekrarları olur. Bu yüzden özellikle Kanal D'den Hayat Şarkısı' veya Poyraz Karayel'i ve Star'dan Aramızda Kalsın'ı talep ediyorum. :Z

Zuhal için üzüldüm ama bu programlar çığrından çıkmıştı. :(
En son Seda'da maskeli bir kız dolaşıyordu. :F O zaman tamam sona gelindi dedim. :F