berbat finale 8 puan çok fazla olmuş ama yorumun güzel7x16
Çok kötü bir sezon finali değildi bundan daha kötü bölümler izledik tabii diğer sezon finallerine göre sönüktü orası ayrı..
8.0Sasha bi ölde kurtulalım dedim ya bölüm boyunca. Senin o Abraham ile destan aşkın flashbacklarin baydı kızım gerçekten.
Ölümün de ilginç ama ileri ki aylarda unutulacak cinsten oldu.
O çöpçü kadınların ekibine gelince şaşırdım ama Rick güvenmek ile hata yaptı. keşke en başta adamlarına el koysaydı. Birde kadın vurdu onu sonra kaçtı filan.
Ezeikel ve Maggie'nin ekibi bir anda daldılar hardıl hurdul çok değişik çatışma sahneleri oldu daha adam akıllı çekebilirlerdi ama kaplan sahnesini beğendim.
Bu sezon hakkında genel görüşüm.
Neyse bu sezona gelince @destere 'nin dediği gibi acaba senarist değişimi mi oldu yoksa FEAR TWD'de yayınlanınca 2 diziyi idare edemediler bilemiyorum ama önümüzde ki sezon hatalarından ders alsınlar. Reytingleri de düştü bu sezon..
Çok boş karakterler var bunları dolduramıyorlar. Buda yetmiyor birde onlara özel bölüm çekiyorlar. Ben sevmediği karakteri bir bölüm boyunca izlemek zorunda mıyım. Birde senaryoda kopukluklar oluyor anlamsız olaylar filan bir bölüm olay oluyor ya nedeni saçma geliyor yada o olayın devamı gelmiyor ..
Neyse bu sezonun şüphesiz en güzel şeyi Negan'ın kendini sevdirmesi.
Daha sallardım diziye ama neyse. Ekim ayına kadar bunlar bir dinlesin şöyle adam akıllı kafalarını toplasın @Çiğdem- in deyimiyle gebermişler de haberleri yok.
yine negan sayesinde sezonu kurtardılar o da olmasa tam yatışa geçecektik onuda keşke doğru değerlendirseydiler beceremediler ama sen finali seversin yinede daryl jesusla oynaşıyordu bir köşedeHAHAHAH aa evet ben finali hala izlemedim ama hevesimi kaçırdınız @destere
bu sezon negana dayalı olduğu için bence tuhaf geldi çünkü farkındaysanız bizim ekipten kimse ön planda değildi ilk defa bir sezon bizimkiler olmadan bitti negana ayrılmış bir sezondu negan dısında kimse ön planda değildi spin off gibiydi