cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,609
- Puanı
- 1,060
Bu dizimiz en az 8 'i hak ediyor zamanla inşallah.Bu dizinin maçtan etkilendiğini sanmıyorum ama umarım yükselir.![]()
Bu dizimiz en az 8 'i hak ediyor zamanla inşallah.Bu dizinin maçtan etkilendiğini sanmıyorum ama umarım yükselir.![]()
Çok şahane bölümlerde bile yükselemedi pek umudum yok o kadar yükselemez ama 5-6 bandında kaldığı sürece sıkıntı yok. Çünkü izlerken aşırı keyif veriyor bana dizi.Bu dizimiz en az 8 'i hak ediyor zamanla inşallah.![]()
herkese öyle çok güzel bu dizimizde çünkü. umarım değeri bilinir yeter sıktı artık çünkü bu sistem !!Çok şahane bölümlerde bile yükselemedi pek umudum yok o kadar yükselemez ama 5-6 bandında kaldığı sürece sıkıntı yok. Çünkü izlerken aşırı keyif veriyor bana dizi.
Güzel bölüm olacak sana da
Güzel bölüm olacak sana da![]()
Ay ben de öksürüyorumsağol canım benim öksürük yakama yapıştı nasıl bakacaksam
Ay ben de öksürüyorum![]()
Bi ara grip oldum yine kaptım hastalıkOyy kıyamam sendemi hasta oldunn oyy
Bi ara grip oldum yine kaptım hastalık![]()
Kesin senden geçti hastalık banaOyy kıyamam salgın var yine ortalık ya dikkat et sende bir ince giyiniyon hava sıcak diye![]()
Kesin senden geçti hastalık bana![]()
Bölüm güzel gidiyor da az hızlanmalı çok yavaş gidiyor![]()
Seyit bağlı nasıl izin vermesinAynen yavaş ilerliyor Zühre ne yapacak bakalım Seyit izin vermeyecektir takasa😉
Seyit bağlı nasıl izin vermesin![]()
Şu sarışın kadını çok sevdim umarım Şerifeyi yolarE takasta çözerler elini seyitinozaman diye düşündüm iştee
Şu sarışın kadını çok sevdim umarım Şerifeyi yolar![]()