Şu anki halinle bile 4.sün Faji'nin oyları terstense mümkün değil alamazsınKaç oy kaldı @Çiğdem- final puanı almak isterim bu şarkıyla
Şu anki halinle bile 4.sün Faji'nin oyları terstense mümkün değil alamazsınKaç oy kaldı @Çiğdem- final puanı almak isterim bu şarkıyla
Sadece düşük verdiklerimi gör sen çok korktummm Umut
o en son
Hmm Harun iyi verdim dedi Sokak terliği yine düşüktür nasılsa destere de 4 ya da 5 desek 3 kişi merak konusu
Keşke ben de @Bully e 1 verseydim şimdi 1 puan önünde olmaya devam edecektim Aşık Veysel bu hafta da kurtaracak galiba kaç oy kaldı3.Puan Durumu
1 Erkin Koray 125
2 Zeki Müren 115
3 Mirkelam 114
4 Ferhat Göçer 109
5 Mehmet Erdem 97
6 Emre Altuğ 93
7Feridun Düzağaç 91
8 Murat Dalkılıç 90
9 Aşık Veysel 78
10Rafet El Roman 74
Neyse ben kişisel hırsları mı yarışmaya s
Dökmüyorum. Veririz hakkını.
BilemezsinBenim listem güzel Hangimiz Tertemiz gibi bir şarkıyı çıkarmak final puanını kaçırmak demettir
@sokak sanati oyları
Zeki Müren - 3 (Hiç duymadım yada duydum ilgimi çekmedi kulağımı tıkadım bilmiyorum ama kötü bi şarkı hatta berbat. )
Emre - 3 (Duyduğum en kötü Emre şarkısı. Recapta iyi secilmemis. Nameli Nameli okumuş berbattı.)
Erkin - 4 (Bu ne ilk okul koroları tarzında. Komşu kızı şarkısını biz böyle sevmedik )
Ferhat Göçer - 5 (Ehh işte ama bu sesten iyi şarkı çıkmaz zor.)
Murat Dalkılıç - 5 (Şarkı iyi ama bu sese gitmemiş. )
Feridun - 6 ( Ne iyi ne kötü. Orta.)
Aşık Veysel - 7 ( Sevdim bu türkünü ama türkü yani napim 10 mu vereyim.)
Tavla - 8 (Haftanın ortalamasının üstünde. Finale giderken böyle kötü bi hafta beklemiyordum. )
Rafet El Roman - 8 (Olmuş bu şarkı)
Mehmet Erdem - 10 (Devasa, Muhteşem, 10 numara)
başkanlık istemiyorum tek şarkım o dedi sezon başlamadan hem benim oylarımı açıkla iması etmedinmi sen az önce bende açıkladım seni kırmayıp öne çektimNiye ben en son değil. Haftaya oy vermiyorum.)
@sokak sanati oyları
Zeki Müren - 3 (Hiç duymadım yada duydum ilgimi çekmedi kulağımı tıkadım bilmiyorum ama kötü bi şarkı hatta berbat. )
Emre - 3 (Duyduğum en kötü Emre şarkısı. Recapta iyi secilmemis. Nameli Nameli okumuş berbattı.)
Erkin - 4 (Bu ne ilk okul koroları tarzında. Komşu kızı şarkısını biz böyle sevmedik )
Tavla - 8 (Haftanın ortalamasının üstünde. Finale giderken böyle kötü bi hafta beklemiyordum. )
Değerli dostum @sokak sanati'ndan da böyle mükemmel bir oy bekliyordum. Çatla @denizz19@sokak sanati oyları
Çok yapmacıkDeğerli dostum @sokak sanati'ndan da böyle mükemmel bir oy bekliyordum. Çatla @denizz19
@sokak sanati şarkıya verseydin o zaman