Kız senin işin gücün mü var. 😱He tüm işi gücü bırakıyorum ne yapsam ne etsemde şikeli oy versem diye düşünüyorum
Gerçekler acıdır aslanım. 😎Aynen bence de
La troll uzak dur şu kızdan
Kız senin işin gücün mü var. 😱
Hayır öylesine şarkı sözleri paylaşıyorum valla seni hedef almamıştım.Bana mı dedin canım ?
Bende buna tutunuyorumUmarım terstendir, o adam Erkin Koray'a 2, Feridun'a 3 puan verecek bir adam değildi. Ama Zeki Müren'i sonuncu yapmak da normal durum değil gerçi, büyük ihtimalle doğrudur.
İşin bütün gün dizi izlemekse onu biliyorum abla.aaa sen beni çalışmıyormu sanıyodun aşk olsun emre
Sen sokak terliğinin pohpohlamalarına göre hareket et bakalım sadece piyon olarak kullanıyor seni az farkında ol ben onun ciğerini bilirim kendi baş edemediği için benle seni ortaya atıyorGerçekler acıdır aslanım. 😎
zaten zekiye 1 vermesi benide biraz tersden değildir dedirtiyor @mrt-06 a gıcık ama o şarkıya 1 de vermez sanırım yaa ama tersdende olabilir hertürlü hazırlıklı olunUmarım terstendir, o adam Erkin Koray'a 2, Feridun'a 3 puan verecek bir adam değildi. Ama Zeki Müren'i sonuncu yapmak da normal durum değil gerçi, büyük ihtimalle doğrudur.
İşin bütün gün dizi izlemekse onu biliyorum abla.
Takılıyoruz biz, siz çok ciddisiniz sadece.Sen sokak terliğinin pohpohlamalarına göre hareket et bakalım sadece piyon olarak kullanıyor seni az farkında ol ben onun ciğerini bilirim kendi baş edemediği için benle seni ortaya atıyor